tisdag, februari 7

When in doubt - choose both

Jag och en kollega pratade skor idag. (I en paus givetvis, det är ju ingen skobutik vi jobbar i) Hon är på jakt efter ett par röda pumps. Inte lackiga utan helst mocka. Jag föreslog dom här. Fina, tyckte hon, men dom skulle hon inte kunna gå i. Jag förklarade också min teori, som jag kan ha lagt fram här i bloggen förut. Eller om det är någon annans teori som jag anammat. Hur som helst, den tål att upprepas:

Man vill ha röda skor. Dom ser så fina ut, man tänker Oh så läckra! och Dom kan jag ha massor i sommar/vinter/höst/vår! Så man köper röda skor. Och dom blir stående. Därför att röda skor är svårt. Dom vill så gärna, men för det mesta (undantag finns alltid) vill det sig inte. Jag har själv två par röda hemma. Dom är fab. Men dom åker sällan på.

Så jag kollade lite på beiga klackar istället (som någon slags motvikt eller jag vet inte vad). Beiga klackar är också ljuvliga. Både att beskåda och att ha på sig.

Ett par i varje färg vore fint.
Rizzo möt Zara, Zara möt Rizzo.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Mina röda pumps är garanterat de mest välanvända i pumpsgarderoben. Piffar upp vilken outfit som helst! Har dem ofta på jobbet, men de har varit på flera bröllop också.

Linda K sa...

anonym: men åååååhhhh! nu MÅSTE jag ha dom!

Anonym sa...

Mina röda lack med klack är också de mest använda jag har på jobbet. Passar till nästan allt. Det är också de skor jag får mest komplimanger för, av både män och kvinns. Våga rött!

Anna sa...

beiga! å vad jag vill ha nude-färgade klackar, men klacken får typ max vara 7 cm hög... tips??

Vesnas vardag sa...

Håller med till fullo. Många vill man ha men få åker på ofta. :)

Linda K sa...

anonym: hm... ja jag gör det!

anna: nja inte så här på rak arm, men jag har tentaklerna ute!

vv: det är dilemmat!