lördag, september 3

Dessa val

Vi ska ha en ny kaffemaskin. En lätthanterlig. Snygg. Praktisk. Stilfull.
Varför finns det så många fula?! Kan "dom" inte bara designa en stilren praktisk apparat som gör skitgott kaffe?

6 kommentarer:

Erika sa...

Vi kör Nespresso + deras separata mjölkskummare, funkar fint. Problemet med att få ihop alla de önskade funktionerna (snygg, praktisk osv) är ju tyvärr att priset blir därefter = inga pengar kvar att köpa kaffe för. :)

Helena Hansson sa...

Om det är en vanlig bryggare ni behöver så kan jag inte nog rekommendera Moccamaster! Jag har alltid tyckt att de är onödigt dyra jämfört med andra märken, men i våras bestämde resten av familjen att det var en sån vi skulle ha. Och den är faktiskt så himla mycket bättre än alla andra vi har haft! (Om det är en espressomaskin du är ute efter, så har jag däremot ingen aning :)

Vesnas vardag sa...

Vi har en Nespresso Citiz i 50-tals cremevit. Med separat mjölkskummare i samma märke. Väldigt snygg och smakar gott. Ja kaffet alltså. :)

Vesnas vardag sa...

Och en Moccamaster, om ni vill ha vanligt kaffe. Väldigt bra den med. Extra varmt och smakrikt. :)

SkåneAnna sa...

Vi har en Bosch en-eller-annan-modell, lade upp den på bloggen igår kväll...
Hade en kapsel-dito förut, men vagnparken på köksbännken blev för stor (kaffekokare, vattenkokare, kapsel-maskinen: nu har vi bara denna enda grej i stället.)

Linda K sa...

alla: tack för tips! moccamaster har vi, gudomlig. men det ska vara en för "annat kaffe" också. och nu har vi hittat en :)