torsdag, september 15

ÄR DET SANT?!

Jag citerar en mening i Damernas på nätet:

Ytterplagg dominerar trendsäsongen totalt. En välkommen överraskning för oss häruppe i norr, som syns i jackor och kappor under större delen av året.

Jag fastnar för ett ord. Överaskning. Överaskning? Kommer det som en överaskning att ytterplagg är trendigt på hösten? Ojdå Damernas, nu blev det kanske lite korkad journalistik.

Men, jag hänger inte läpp för det. Istället tänker jag visa upp vad jag tänker dominera i för ytterplagg i höst. När jag kommer hem ikväll. Om det inte blivit för mörkt för att fota då. 

Trendig dominans.

8 kommentarer:

mis(s)match sa...

Så bra då att vi enligt DV äntligen får ha ordentliga ytterplagg. Jag har frysit häcken av mig de senaste åren när man inte fick ha ytterplagg ;)

Frida sa...

Jomen liksom...det har ju inte funnits några direkt moderiktiga ytterplagg, vilket det för en gångs skull gör denna säsong. Sen att de fortfarande är alldeles för kalla för att man ska kunna ha dem mer än typ september ut, det är en annan diskussion.

hellen sa...

Överraskande många stavfel. Men på riktigt... förstår du verkligen inte vad de menar?

Linda K sa...

mis(s)match: ;D

frida: men är det en sensationell nyhet?

hellen: jag förstår nog inte vad du menar att dom menar? ;)

Ida sa...

Jag tror dom menar att ovanligt många märken hade ovanligt stort fokus på ytterplagg även för att vara en vintersäsong. Så. Nu kan vi släppa det och gå vidare. Eller nåt. :D

Linda K sa...

ida: ha ha, jag förstår deras tänk, men det var fånigt uttryckt. det är alltid fokus på ytterplagg så här års ;)

Em sa...

De menar väl helt enkelt att det är bra att de även i sydligare delar av Europa fokuserar på ytterplagg - att det inte bara är vi här uppe i norr (deras formulering) som gör det. Det är ju knappast Sverige som sätter trenderna mer än Italien, Frankrike etc.

Linda K sa...

em: ha ha ha vad rara ni är som förklarar! jag fattar jag fattar, men jag tycker det är fånigt formulerat :D