torsdag, juli 21

I all enkelthet

Inte ens packmästaren orkar alltid lägga ner för mycket energi på en packlista. Ibland är less more.

10 kommentarer:

Ulrika sa...

hohoho. Här jobbar vi enligt principen; mobilladdare: check, ipodladdare: check, datorladdare: check. Och så plånbok, nycklar, rena trosor och de två översta överdelarna respektive nederdelarna som ligger i garderoben. Och en klänning, en kavaj, ett par finskor.

Denna formel tar man sig långt med! Men jag är lite avundsjuk på din packningsdisciplin...

Linda sa...

Imponerande packlista! Undrar om man skulle kunna göra någon enkel checklista för packning av kläder. Jag lyckas aldrig med en klockren packning.

Anonym sa...

du skulle förmodligen gråta om du såg min metod; fram med en blå ikea-kasse, stuva ner allt du tror att du kanske skulle kunna vara sugen på att ha på dig (glöm gärna det du verkligen ville ha), stuva ner lite i-fall-att. tryck ner kassen i bakluckan. sedan är allt skrynkligt och det slutar i alla fall med att man går i samma kläder hela veckan eftersom det är för jobbigt att stryka. tyvärr - eller som tur är! - funkar inte ikea-kassen när man ska flyga så vid utlandsresor är jag något mer strukturerad.

/p.

Linda K sa...

ulrika: men man vill ju utnyttja hela sn kammare maximalt! :D

linda: testa testa!

p: jag ryser och småfnittrar hysteriskt på samma gång :D

Vesnas vardag sa...

Jag tar mina favoritplagg för stunden, rent känslomässigt. Packar skrynkelfritt och kastar i ett par 5-6 eller 9 par skor som jag kan tänkas bli sugen att ha på. Förut skrev jag packlistor på allt, men det tar för mycket tid och energi. Jag ork inte. Du är duktig du! :D

Linda K sa...

vv: blir det inte väldigt stora packningar? ;)

Vesnas vardag sa...

Jodå. Kan bli jobbigt, använder oftast hälften. :D

Lotta sa...

Men måste du inte ha ganska bra koll på vädret? Om man förväntar sig att det ska vara 25 grader varmt och så är det egentligen 12 grader, eller tvärtom?

Årets roadtrip körde jag samma variant som p. och använde blå ikea-påsar. Dessvärre glömde jag en hemma, den visade sig innehålla mitt yngsta barns kläder. Men det löste sig.

:-)

Lotta sa...

Förresten, vad använder du för sorts väskor när du reser? Jag tycker det är hopplöst med väskor... och när du kommer fram, packar du upp eller har du kvar grejerna i väskan?

:-)

Linda K sa...

vv. ;)

lotta: jag tänker väl svensk sommar och kollar vädret. så kallt som 12 grader hoppas jag verkligen inte det blir!

olika väskor beroende på hur länge jag ska vara borta och hur mycket jag ska ha med mig. stor bag eller resväska. finns det plats att packa upp gör jag självklart det, annars får dom ligga huller om buller i väskan :)