lördag, juli 30

Jag tror hon ljög?

Jag hörde just på radio att någon sa typ... och så tror jag att personen gillar Allsång på skansen, nu kommer jag inte ihåg vilken dag det går men... 

 Allsång på tisdagar, är inte det inristat i alla svenska hjärtan, antingen man älskar eller hatar? Låtsas man kanske inte veta för att vara cool? Alla som inte vet att Allsång går på tisdagar räcker upp en hand.

UPDATE: My misstake! Var och varannan person har inte tisdagskollen. Vart är Sverige på väg? Eller är det kanske jag som är småbarnsförälder...  ;)

16 kommentarer:

Karin L sa...

*räcker upp*
Fast nu vet jag ju förstås.

Hanna Lans sa...

Här måste jag tyvärr räcka upp en hand. Jag har aldrig fastnat för allsången. Men det verkar mysigt för alla som har fastnat. :)

Mrs J sa...

Hur länge måste man hålla upp handen ;-)? Nix nope kollar aldrig på Allsång och vet heller inte vilken dag jag inte kollar!

Jessica Åkerberg sa...

Jag kollar nån gång på säsong när det står i tidningen att det är en artist jag vill kolla in. Men är inget stort fan. Och kommer aldrig ihåg från gång till gång vilken dag det är. Så jag räcker också upp min hand.

Katarina sa...

Jag är totalt ocool men har ändå inte koll på när det är Allsång på Skansen.

Faktum är att jag trodde att det var på någon mer helgnära dag. Så att folk kunde vara där och köa/hålla platser hela dagen innan.

Jag har sett det någon gång men det har liksom inte tagit hos mig. Den enda gången jag önskade att jag hade sett det var när Carola hade kastat plantor på publiken.

Lotta sa...

Har det alltid varit så, alltså redan på Bosse Larssons tid?

Jag vet ju att det varit det typ de senaste tio åren :)

Och så engelskt sömnpiller efteråt.. förlåt jag menar deckare :)

camilla sa...

*räcker upp en hand* Alltså...jag hade fått för mig att det var på måndagar. Inte för att jag nu kollar, men ändå..

Atomflickan sa...

Jag hade nog varit tvungen att fundera ett tag på vilken dag det går.

AnnicaB sa...

Räcker upp handen! Ingen aning om sändningsdag faktiskt :)

Minna sa...

Räcker upp.

Sara sa...

Klart man vet - tisdagar klockan åtta - då sätter man sig vid tv:n vare sig man vill eller inte :)

Anonym sa...

Visste att det gick någon dag mitt i veckan, men jag måste nog ändå räcka upp en hand! /Mi

Anonym sa...

Är både småbarnsmamma (om man nu fortfarande räknas som småbarnsmamma när barnen är 5, 7 och 11 år) och ocool men jag måste också räcka upp handen. Länge…
I vår familj går allt som liknar Allsång på Skansen, Melodifestivalen, Idol, Let´s dance mm fetbort. Inte av ngn sorts helig princip utan för att ingen är direkt intresserad. Det är klart att det har hänt att barnen har velat se t.ex. ngn omgång av melodifestivalen, Let´s dance eller ngt liknande eftersom det pratas om programmen bland barnen i skolan och på dagis, men mkt mer än så är det inte och jag kan inte annat än hålla med äldste sonen den enda gången han sett Let´s dance "Va! Gör de inget annat än att dansa?". Tråkigt med andra ord. Men det är ju tur att alla inte är lika :). Dock minns jag att jag tittade på Allsång på Skansen när jag själv var liten, men å andra sidan så var man ju då (på 70- och 80-talet innan vi fick fler kanaler) så desperat och svältfödd på program som var lämpligt att titta på för barn att man till och med bänkade sig framför tv:n när den där tecknade solen som talade om när solen gick ner visades på tv./Maria

Linda K sa...

alla som räcker upp: jag har misstagit mig! trodde det var inbyggt ;)

den tappra skara som inte räcker upp: stockholm i mitt hjärta, låt mig besjunga dig nu... :)

maria: respekt.

Martina sa...

Jag håller med dig. Trodde att varenda kotte visste att det alltid går på tisdagar...märkligt:)

Linda K sa...

martina: vi är ett släkte i minoritet ,D