tisdag, augusti 3

Shape up

Jag förkunnade för min kollega att jag från och med den här veckan är på avgiftning från min not so sunda semesterleverne. Nyttotänk enbart! Det tyckte hon inte behövdes alls.

- Du är ju snudd på mager! svarade hon.

Rart sagt men osant. Alla samlar vi väl på oss något extra under ledigheten. Och nu är det dags att börja jobba på det.

Satans cykeldäck.

13 kommentarer:

Anita sa...

Jag har tjuvstartat... började i fredags och det känns bra!

Sofie sa...

Har också börjat. Ställde mig på vågen imorse (inte för att det skulle behövts, det syns ju) och det blev en extra morot. Grekland 29/8 säger jag!

Linda K sa...

anita: hörrududu! ;D

sofie: ah då får du hårdköra nu då :)

Att ha det gott sa...

jag hakar på
Snygg är du idag

Linda K sa...

att ha det gott: the more the merrier :)

hedgehog-sara sa...

http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=2985&grupp=11598

Du bara måste lyssna - Maria Montazami sommarpratar i radio Västmanland - underbart :)

Linda K sa...

hedgehog: HA HA HAAAA!

Anonym sa...

Var det inte du som bara för några dagar sedan hade ett inlägg om att du gått ner två kilo under semestern - och ställde detta mot att du under våren försökt men inte lyckats gå ner i vikt. Jag tycker det är trist att du strösslar din annars bra blogg med sådana här inlägg om ditt missnöje med din kropp (ja, jag har läst bloggen länge och kan därför säga att den här typen av inlägg återkommer med jämna mellanrum). När ska du bli nöjd med dig själv och din kropp? Eller är det en drivkraft att alltid vara lite missnöjd och därför alltid ha ett mål i livet?

Linda K sa...

anonym: jag är knappast unik, vem är helt nöjd med sin kropp? jag får alltid den här typen av kommentarer när jag skriver om vikt. drivkraft eller ej, det är sån jag är. du får väl hoppa över dom inläggen :)

Anonym sa...

Kanske skulle du istället börja göra inlägg om att det är trist att du inte kan vara nöjd med din kropp då? Istället för att klanka ner på den som du gör nu? Det är bara ett tips. Kanske skulle både du och dina läsare må bättre av en sådan diskussion än den där rätt löjliga och förutsägbara om ett kilo hit och ett kilo dit? Om folk kommenterar att du ser mager ut och du avfärdar det och börjar tänka på att du har samlat på dig extra kilon tycker jag att du ska ta det som ett varningstecken på att du har en felaktig kroppsuppfattning. Försök ändra på den istället för på din kropp. Då kommer du garanterat att må bättre - och kunna sprida positiv energi till din omgivning och dina läsare. Vad bra att andra också kommenterar på liknande sätt när du skriver sådana här inlägg - det är ju ett sundhetstecken från dina läsare. Det är tyvärr svårt att "hoppa över inlägg" av den här arten så jag brukar sluta läsa din blogg för jag tycker det är så trist och löjligt. Sedan - efter någon månad hittar jag hit igen - läser några dagar för att sedan mötas av ett liknande inlägg - och slutar läsa etc. Tack och hej.

Linda K sa...

anonym: ja jag säger nog också bara tack och hej.

Anonym sa...

Hej igen! Ja, jag kunde ju inte lämna bloggen utan att se om du svarade på min kommentar... Nu vill jag faktiskt be om ursäkt lite. Jag vet att du inte har den typen av personlig blogg där du skriver privat om sådana här saker utan avhandlar dem på ett kvickt och roligt sätt. Jag projicerade antagligen för mycket av min egen kroppsfixering på dig och dina inlägg... Det är därför jag blir så illa berörd av dylika inlägg. Hoppas inte att du tog alltför illa upp av mina tidigare kommentarer. I så fall framför jag härmed mina ursäkter. Tack för en (nästan) alltid rolig och underhållande blogg.

Linda K sa...

anonym: hej! vad kul att du kommer tillbaka. jag förstår vad du menar och jag kan också irritera mig på bloggares inlägg. men man är ju inte mer än människa och ibland måste man få "gnälla", både som bloggare och som läsare. tar inte alls illa upp. tack :)