söndag, november 8

Snart inte bara lönnig

Jag är fantastiskt äcklad av mig själv. Det kan inte fortsätta såhär. Är det möjligt att gå ner fyra kilo till jul? Jag testar!

18 kommentarer:

Idha sa...

Bara 4? Klart det är möjligt. Själv skulle jag vilja gå ner minst sex.

Att ha det gott sa...

Jag vill gå ner 10

hedgehog-sara sa...

fem.

Anna sa...

Å när jag läser detta vaknar moralkärringen i mig så jag passar på att länka till smarta Onekligens reflektioner kring detta:

http://onekligen.blogspot.com/2009/11/ett-litet-utbrott.html

Linda K sa...

alla: we can do it!

anna: jag tycker man får bestämma själv när man är nöjd med sin kropp.

Sofie sa...

Klart man själv ska få bestämma när man är nöjd. Men jag hade önskat att du hade sett dig som vi (eller jag iallafall)gör - du är jättefin! Men krävs det -4 kg för att du ska bli nöjd, så hejjar jag på dig på vägen!

Linda K sa...

sofie: det går att vända sig till sin fördel på bild. och så är jag ju sällan utan kläder ;) tack!

Ulrika sa...

klart att det är möjligt! 4 kilo ifrån sin idealvikt är ju inga konstigheter, tror du fixar det till lucia! (utan att mena att jag hetsar till bantning, att du inte duger som du är o hela den där grejen...)

Minna sa...

Börja jogga.

Ida sa...

Jag har precis gått ner 11 ofrivilligt på 6 veckor. Så kan det gå när det är lite mycket i livet. Så visst går det men jag tycker du ser alleles perfekt ut som du är!

Fröet sa...

Tio vill jag!

Lisa sa...

For the record vill jag bara påpeka att jag också tycker att man får bestämma själv när man är nöjd med sin kropp. Och med det sagt skulle jag ändå önska mig en värld där det aldrig pratades om extrakilon runt lunchbordet på jobbet, där det inte fanns några bantningslöpsedlar inför bikinisäsongen, och där mammor och pappor höll tyst om att de inte tyckte sina (egentligen helt normala) kroppar dög inför sina barn. För det tror jag att alla skulle bli gladare av. Men jag hoppas ändå du lyckas med ditt mål!

Linda K sa...

lisa: så intensivt upplever inte jag det, med prat om viktminskning alltså. men jag håller med, trist att barn får höra det om och om igen. jag kämpar på utan deras vetskap :)

B-M sa...

Anmäl dig till halvmaraton :)! Jag är på startlinjen i Göteborgsvarvet 2010, och vet helt säkert att min sk "trivselkilon" (4-5 st) har försvunnit då....

hälsar B-M

Linda K sa...

b-m: tack men nej tack. långspring är inte min grej :)

sexy lexy sa...

Klart du fixar det! Och det spelar naturligtvis ingen roll vad andra tycker och tänker om hur du ser ut (även om du ÄR jättefin som du är!), mycket viktigare att du trivs själv. Jag håller tummar och tår och sådär, och yttrar lite hejarop då och då. :D

sexy lexy sa...

... och tänk så mycket lyxigare och godare det blir med en bit choklad eller ett glas vin, när det inte vankas så ofta! ;)

Linda K sa...

sexy lexy: tack! ja tänk, man får lära sig njuta :D