torsdag, november 12

Shoo, Choo!

Tack och lov är jag inte så intresserad av extrema klackar. För har inte H&M:s gästdesignergrej mist sin charm om det verkligen ska vara så här när en kollektion släpps?

10 kommentarer:

Vesnas blogg sa...

Suger...

Johanna sa...

Det här var väl det dummaste jag hört! Vill de sälja, eller vill de sälja "rättvist"? Så fjantigt! Så länge de säljer så vad spelar det för roll egentligen vad personen som köper det gör med det? Däremot så kan jag förstå att man vill göra något åt problematiken med att folk greppar hela ställningar för att sälja vidare när de sedan kommer tillbaka efter tio dagar med det de ej fått sålt på nätet och returnerar det. Det ger ju butiken massa plagg som inte längre är lika i ropet och inte lika lätta att sälja längre. Men förkorta då istället bara "öppet köp" tiden! Det vore väl helt enkelt den smartaste lösningen. Tre dagar istället för tio på designerplaggen, och problematiken är löst. Dessa "regler" kändes ju bara så löjliga enligt min mening. Nej ja måste blogga detta.

SkåneAnna sa...

Det var väl på tiden att inte några få storstadsbor köper på sig allt och kränger hutlöst på Tradera sedan?!
Tyckte det lät smart jag (fast det är kanske bara jag) om man nu tvunget vill köpa 10 par och sälja, får man alltså gå hem och lasta av först och köa igen och igen - större chans att de som hade tänkt köpa dem för att faktiskt använda dem alltså får tag i ett par. Sen kan man ju tycka vad man vill om att folk inte kan köa fredligt, men det är en helt annan historia tror jag.
:)

Linda K sa...

alla: alldeles för komplicerat!

Jenny sa...

Hoppas de sätter upp läktare så man kan stå bredvid och titta på spektaklet!

nillski sa...

om jag nu någon gång skulle vilja ha rejäla klackar ska det vara "riktiga" klackar, betalar gärna vad det kostar för att köpa riktiga choo el riknande. få bra service i butiken, välja och prova i lugn och ro, få en skitfin påse.

vill HM undvika trdera köp så kan de väl sy upp fler plagg samt sälja kläderna i fler butiker. nya kösystemet känns som trist PR trick. nu kommer media rapporetra om nya systemet och vips så blir kläderna lite extra åtråvärda.

Moderna sa...

Nä, jag är nog av åsikten att det mister sin charm när folk köper upp halva kollektionen för att sen lägga upp den på tradera för att göra sig en hacka. How uncool, liksom.

Linda K sa...

alla: jag är på er sida. och precis, hellre betala dyrt för ett par rikiga klackar i lugn och ro än att hetsträngas för ett par H&M-pjuck.

Kame sa...

Heh, det er vel ikke så at kolleksjonen selges i bare tre butikker i Sverige?

Jeg bor uansett 50 mil unna, og går for sjelden i coctailparties, så jeg klarer meg uten.

Linda K sa...

kame: nja, möjligen tre städer.men flerbutiker väl? jag klarar mig också,tycker faktiskt inte dom är särskilt snygga :)