söndag, april 12

Samma lika

Varje gång jag tittar in hos Engla och ser dagens outfit tänker jag på att jag en gång tävlade hos henne. Då skulle man ställa en fråga elle rkommentera något i samband med tävlingen som hade med hennes blogg att göra. Jag frågade varför hon visade så många likadana bilder av samma dags outfit. Hon svarade att hon inte förstod vad jag menade.

Inte vann jag tävlingen heller.

6 kommentarer:

Åsa sa...

Hi hi..det har jag också tänkt på, att det inte är så stor skillnad på bilderna :)

Maria sa...

Jag gillar egentligen din blogg, men... Tänk att en kvinna på närmare 40 år måste "ge sig på" Engla lite nu och då. Uppennbarligen så fortsätter du ju läsa så något har hon ju som du inte kan släppa.

Ja, det här är din blogg och du får skriva vad du vill. Jag är själv inget Engla-fan, men det är också hennes blogg där hon får skriva som hon vill!

SkåneAnna sa...

:)
det kan man ju undra... men vi fick ju svar på varför hon tog kort "på brösten" för ett tag sedan - så det finns säkert någon form av logik bakom.

I senaste tävlingen var det ju otroligt många "nu när jag börjar gymnasiet..." motiveringar, man får tänka på att den stora massan av hennes läsare är under 20, en del har ju inte ens slutat grundskolan...
:) och på den vägen är det...?

Linda K sa...

åsa: ;)

maria: oj. dålig dag eller?

skåneanna: jag minns knappt när jag började gymnasiet, jag är ju snart 40 ;)

Mie letar guldkanter sa...

Ha ha, JAG förstår vad du menar o du vinner hos MIG! O då ska vi ändå betänka att jag t om passerat 40;)

Linda K sa...

mie: respekt, du mogna kvinna :D