fredag, april 17

Inte ett lingon

Det slår mig att jag fortfarande inte darabbats av det månatliga, för att uttrycka mig prytt (prytt, blir det verkligen det av pryd?) Varför jag skriver det här? Ingen aning, tänkta att ni ville veta? Nä. Förlåt. Det ska inte hända igen.

UPDATE: Ja, alltså sen det blev bebis sist. Det är inte någon ny bebbe på gång, det kan jag garantera. Så. Förlåt, Nu är jag klar.

UPDATE II: Ja alltså med detta vill jag inte säga att jag tror att det aldrig kommer att drabba mig igen.

UPDATE III: Ja, det månatliga alltså. Graviditet är jag helt färdig med. Åter igen, förlåt.

UPDATE IV: Bara för dig, Pia!

19 kommentarer:

Anonym sa...

Om du har hormonspiral, p-stav eller p-spruta så kan du ju(om du har tur) slippa det månatliga helt... Är det inte det det beror på då?

hedgehog-sara sa...

lyllos dig...

Jag slapp helt under de år jag tog p-sprutor. Men sen kom dom på att man förmodligen får benskörhet av dom där sprutorna, så då var det slut på det roliga.

Linda K sa...

anonym: nix ja gär au naturell ;)

hedgehog: det är väl bara en tidsfråga...

Skolfröken sa...

Lyxigt, jag slapp bara undan ett halvår efter bebis.

Pryd- hittade detta: http://www.sprakradet.se/GetDoc?meta_id=1950

Skolfröken sa...

Hoppsan, nu kom visst inte svaret med. De skrev i alla fall att det var ok att säga prytt men att det verkar finnas ett motstånd mot detta, på samma sätt som man inte gärna säger ett rätt barn (rädd).

Dr T sa...

Ibland får man inte tillbaka sin mens förrens man slutat amma, men har du det och fortfarande inte "kommit igång" så kan det vara värt alla kolla upp!

Flicka sa...

Hahaha! DU är rolig du;)

Free Fashion Pia sa...

Kan du inte slänga in en fjärde update :-)

Linda K sa...

skolfröken: mmm, men hur får man svar?

dr t: tack doktorn!

flickan: :P

ffp: ska fundera på en.

Minna sa...

jag har'et och 100 ggr mer än innan bebis...

:(

Linda K sa...

minna: darn!

Camilla sa...

skönt så länge man slipper. fast jag slipper inte längre... :(

Nattvinge sa...

Kom igång förra månaden :-( ont som en hel köttbullefabrik hade jag... och det verkar bli samma visa denna gången också...

Linda K sa...

camilla: aj aj :(

nattvinge: hu!

Lisa sa...

En månad efter förlossningen kom min i gång igen. Jag trodde att något var allvarligt fel och ringde min barnmorska som konstaterade faktum och beklagade djupt. Jag hade trott att jag skulle klara mig lite längre i alla fall, jag helammar ju och allt...

SkåneAnna sa...

:)
nu ska jag bräcka alla?!
Jag har inte haft det sedan 2002 - då jag blev gravid med nupero Ouno, sedan fixade jag Hormonspiral innan mensen hunnit komma igång, som plockades ut i början av augusti 2005 och i mitten av samma månad var lillasyster kanin ett faktum. Jag valde Hormomspiral igen efter henns födelse, och på sin höjd har jag haft en lite brunaktig flytning. Skulle aldrig välja ngt annat än detta - och au naturel hade jag varit gravid DIREKT! minipiller tex är inget för mig - samma klockslag VARJE dag?!?! jag lyckades aldrig vänja mig vid P-piller och minipiller är ju så PETIGA!!!?

:)
Lyllo dig så länge det håler upp, men du VET om att det är ägglossningen som kommer först va? Mensen kommer efter - om det nu inte blitt nått.....
;)

Linda K sa...

lisa: oj osis!

skåneanna: det ska inte va nåt här! ;P

SkåneAnna sa...

jamen så länge ni praktiserar avhållsamhet är det luuuuuuuuuuuuuuugnt.....

Linda K sa...

skåneanna: eh... :*)