måndag, april 13

Linda hjärta Engla

Jag måste visst förklara igen. Och igen och igen. Jag gillar Englas blogg. Jag läser den dagligen. Inte för att jag inspireras av hennes outfits. Inte för att jag vill se den senaste märkesväskan hon skaffat. Inte för att jag tycker nitar och trasiga jeans är snyggt. Inte för att jag tycker hennes texter är underfundiga och smarta.

Det är nåt annat. Opposites attract, kanske. Hur som helst tycker jag inte ni behöver lägga energi på att uppröras så. Vi är båda vuxna människor (särskilt jag, jag är jättevuxen), vi kan hantera det.

Jag säger som Engla, puss & kram!

8 kommentarer:

Flicka sa...

Tänk att du måste förklara varje gång:) Jag har samma "förhållande" till hennes blogg. Och inget alls till henne som person vilket många verkar missförstå fullkomlig.

sagt o gjort sa...

Jag håller med.. finns ingen logik i varför jag skulle läsa hennes blogg egentligen. Men hennes blogg speglar dagens samhälle, någonting som är så sjukt ointressant kan vinna mkt makt och pengar. I don't mind om du driver lite med henne, för du är icke elak, som vanligt :)

Missy sa...

Låt "jättevuxen" vara dagens ord ;-)

Linda K sa...

alla: ja ni fattar :)

SkåneAnna sa...

men människa, att du måste förklara!? har man en dålig dag ska man inte kommentera på folks bloggar, man kan väl starta en egen i stället!!
:D
tipsig jag är!!
fast jag tror alla adresser med "surtant" i url-en är tagna redan??
;)

Mikadzuki sa...

Engla är knark.

Linda K sa...

skåneanna: alltid är det nån som inte fattar :P

mikadzuki: du sa det!

SkåneAnna sa...

Jag bara MÅSTE:
Englas senaste tävling var denna, (en minidator från HP, apcool!!)
"För att vara med och tävla så vill jag att ni beskriver ett tillbehör som ni skulle vilja ha till er dator som skulle förbättra erat datoranvändande. Motivera med max 30 ord vad det skulle kunna vara."
och vinner gör detta:
"En funktion där man lagt in bilder på alla sina plagg/skor/accosearer, och datorn känner av hur de passar ihop och sätter ihop en outfit för vardag, fest etc."
HUR HUR HUR förbättrar detta vinnarens datoranvändande? Jag bara undrar!?!?
HAHAHAHAHAHAHAHAAHAH!!