onsdag, april 8

Fyra är två för många

Jag skäms nästan, men jag har fyra jeansjackor hemma. Det känns överflödigt. Försöker bloppa en. Ämnar behålla den andra och den tredje. Och den fjärde... Fick en idé om att kanske göra väst av den. Frågan är om det är jag? Jeansväst. Kan var jättesnyggt. Kan också bli helt tokigt.

Jag funderar vidare.

6 kommentarer:

Tantti sa...

Jag har också flera men de är ju olika allihopa så jag kan gott behålla dem o variera mig.

sexy lexy sa...

Men man BEHÖVER faktiskt mer än en! Jag har en ny, jättefin som är liten och figursydd och passar underbart till klänning och allt möjligt. Men jag kan inte få plats med något knöligt (läs: värmande) under. Så då behöver jag min lillasysters avlagda, som är en storlek större. Och så finns det ju så många tvättar! En mörkare känns kanske lite mer uppklätt, medan en ljus, sliten känns somrigt...

I can go on.
/ the denim whore

Theodora sa...

Jeg har laget jeansvest av en av mine gamle jakker. Jeg er fortsatt ikke helt sikker. Kan være jättesnyggt. Kan også være helt tokigt. ;-)

Linda K sa...

tantti: mmm, jag känner mig lite överflödig...

sexy lexy: sant, men mina känns gnaks likartade. vetef*n hur det gick till.... :P

theodora: ha ha ha! :D

Ingela sa...

Jag fick tag på min jeansjacka på Flash i Upplands Väsby...inte direkt ett ställe nära mig! Jag var på väg til Arlande för att hämta hem min Piteå flicka och bara stannade till...och där var den!!! Vilken flax va?

Linda K sa...

ingela: klart flax! :D