torsdag, april 2

Där ser man

Jag har ännu inte trätt in i de mognas skara. De som lyssnar på P1. Jag hänger mig fast vid P3.

Skit samma, vad man än lyssnar på skapar man sig väl en bild av hur programledarna ser ut (om man inte redan vet det). Och så här trodde jag verkligen inte att Morgonpasset-människorna skulle ta sig ut. Ansiktena känns inte alls som deras röster. Å andra sidan kan dom ju inte gärna byta...

10 kommentarer:

Sara sa...

Fy vad du ser cool ut på wardrobe diary bilden. Tvåbarnsmamma i marsväder och allt. ;)

Linda K sa...

sara: ha ha ha, tackar :D

Peace in mind sa...

...marsväder???...Men å andra sidan tror jag inte att P1stofilerna skulle schavottera på bild. Så lyssna på P1 och låtsas att de inte finns.

Du anar inte vilken rik kunskapskälla...hörs ironin?:)

Linda K sa...

pim: när jag känner mig mogen :)

Sara sa...

Öh...APril, sorry.

Linda K sa...

sara: fattade :)

tant t sa...

Ooops, då har jag lång väg kvar...jag lyssnar på Rix FM :D

malla sa...

Jag vet inte om det är tantvarning på mig, men jag orkar inte med deras svamlande och att de alla tre vill höras och prata om sitt hela tiden. Lyssnade alltid på morgonpasset innan, men numera bara under helgen. Det konstiga är att jag tyckte Martina var skitbra när hon sände ihop med Olle - men nu! Näe! (sitter å tjurar med min handväska i knäet..!;))

Linda K sa...

tant t: ;)

malla: håller med lite att det har blivit rätt flamsigt. å andra sidan lyssnar jag bara med ett halv öra när jag jobbar så det är ok.

LindaLiten sa...

För mig är ledig = P3 men på jobbet (i verkstan) lyssnar vi på P1. Morgonpasset gänget är verkligen hur bra som helst nu för tiden tycker jag. Hanna får mig alltid att garva, just lovely.