torsdag, december 13

Bibliotekarien har läst

The Chameleon´s shadow av Minette Walters

När jag väljer att slumra på bussen till jobbet istället för att läsa, och när jag slutar ta med mig boken hemifrån är det ett tecken på att boken inte duger. Då tänker jag inte slutföra. Den började så bra. Spännande, mystiskt, hur ska det gå-känsla. Men så dog det bara ut och jag tappade helt lusten. Synd.

Plockade med mig en ny bok från jobbet idag. Och nu känns bussresan läsvärd igen.


4 kommentarer:

Kakan sa...

"jag älskade honom" är speciell och intressant skriven, men enligt mig tyvärr inte i samma klass som den underbara "tillsammans är man mindre ensam"...jag fastnade inte för den på samma sätt iaf. ska bli intressant och höra ditt betyg och dina tankar om den! om det är positivt kanske jag ska ge den en andra chans :)
//Karin

Mårr sa...

Uh, otaliga är de Minette jag försökt mig på på senare år och lagt ifrån mig igen - hyser starka misstankar om att hon anlitar spökskrivare sen hon blev Ett Stort Namn, för inget kommer ens i närheten av hennes första böcker.

Carolina sa...

Du, ett musiktips angående att allt blir så bra på franska - har du hört Carla Bruni?!? Lyssnar precis nu på albumet "quelqu'un m'a dit" - vackert! Även om fransmän är ett skrattretande släkte... Men tjusigt låter det när de öppnar munnen! :)

Rekommenderar även albumet " no promises", som alltså är på engelska, men hon sjunger vackert ändå!

Linda K sa...

kakan: jag gillar den än så länge :)

mårr: ja hon var mycket bättre förr! synd, för då var hon verkligen bra :(

carolina: tack för tips, ska hålla ögonen öppna :)