tisdag, januari 3

I´m lost in a daydream, what a day for a day dreaming girl...

Milda makter vad jag behöver en blå kofta! Helst i kashmir, men den fina med guldknappar från Svea eller Lyle & Scott skulle också göra min dag. *fan* hittar ingen bild...

UPDATE: Iiii hittade en Lyle hos Engla. Lovely. Hoppas det är ok att jag lånar din bild, Engla, säg till annars så pillar jag bort den.



UPDATE II: Borde man inte kunan hitta något dylikt på second hand? Får spana...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hittade en mörkblå kofta med guldknappar i min mammas garderob, helt otroligt vad mycket man kan fynda där och bland mormors gamla kläder på vinden. det enda irriterande med fenomenet är att jag hittar underbara kjolar som min mor påstår sig ha haft i 30 års åldern som jag själv knappt får på mig och hon höjer på ögonbrynen och säger "men va konstigt jag har ju aaaaldrig varit så smal som du är" hum yeah right. men det är bara att dra in magen, hålla andan och vara snygg. lycka till på jakten är övertygad om att du kan hitta liknande för en billigare slant second hand. och för att förlänga det här inlägget ännu lite måste jag ge dig lite cred för hur snyggt du klär dig och ditt extremt charmiga utseende. hoppas du får en supernice vecka.

Linda K sa...

ruby: tack snälla!

Visst är det kul med såna fynd. Har just varit hos min farmor och hittat en gammal väska som jag fick lägga beslag på (kommer på bloggen inom kort). Mamma har tyvärr inte kvar särskilt mycket i klädväg sen hon var i min ålder. Men det står ett par näbbstövlar och väntar på mig i hennes garderob. A la Ebba von Sydow :)

Ha en supernajs helg du med!