onsdag, mars 24

Anonyma fegisar

Folk som tycker tvärtemot, kritiserar eller är arga är i nio fall av tio Anonym*. Jag tycker det är rätt fegt. Man tycker en massa men vågar inte skriva under. Alla får ha en åsikt och den behöver inte alls överensstämma med min, det är ju charmen med kommentarer. Men stå för vad ni tycker istället för att fega.

* Det finns så klart en massa trevliga Anonym också, men roligast är ju om man istället skiver under med sitt namn.

10 kommentarer:

Sara sa...

shit, när jag läser kommentarerna till robban-inlägget så inser jag varför jag har slutat att länka till tidningsartiklar som visar blogginlägg bredvid. Det är då man får knäppisarna ;)

/Anonym

SaraT sa...

Vilka upprörda känslor det blev... (från de anonyma alltså). Att de bli så lättprovocerade... Håller med, folk kan skriva under med ett namn, helst sitt eget men om inte så ivf ngt annat än anonym.

Jessica E sa...

WORD!!!

Lika fegt som att skita i och rösta och sedan ligga och peta sig i naveln samtidigt som man gnäller på regeringen!!

Anonym sa...

Bra där.../ Nel

C. Meow sa...

Det är känsligt att kritisera män, helst såna coola heliga kor som Robert Gustavsson (själv tycker jag att han verkar vara en rätt känslokall typ, vilket förstör mycket av hans skämt).

Anonym ...

Linda K sa...

anonyma sara: jag tycker det är kul när det blir olika tyck! men man kan ju skriva vem man är :)

sara t: precis, ett namn är trevligt.

jessica e: ;)

nel: :)

camilla: när man läser sånt som i dagens artikel tycker man inte direkt att han är roligare heller. det verkar uppröra många anonyma, särskilt dom som känner att dom vill kalla honom Robban ;D

Anonym sa...

Men att skriva sitt förnamn säger ju inte mer på nätet än om man är anonym egentligen.. Och har man ingen blogg har man inte heller det att identifiera sig med. Skriva ut förnamn och efternamn förstår man ju att folk inte vill. /Malin (heter jag :-))

Linda K sa...

malin: bara att skriva ut sitt förnamn, som du gjorde här, ger ett mycket trevligare intryck. det är en person som tycker något, inte en feg anonym :)

Henrietta sa...

Här är en till som skulle vilja ha kostrådgivare!

Linda K sa...

henrietta: en kostrådgivare!? :D