onsdag, september 13

Shame on me

Skandal. Ordning och reda är liksom mitt middle name. Ändå är det nu andra gången på en vecka som jag slarvar bort mitt tjänstekort. Det man kommer in på jobbet med. Det som man desstom behöver för att ta sig mellan olika våningsplan och genom en massa bra-att-kunna-gå-igenom-dörrar.

Förra gången låg det bland alla skriva-rapport-papper, hittades efter att jag vänt upp och ner på större delen av mitt arbetsrum. Nu trodde jag att det låg kvar på skrivbordet. Icke. Plan A i stöpet. Plan B: det ligger kvar i Lindexpåsen från gårdagens leggingsinvestering (dom fungerar förresten, nu ska dom bara användas) och jag kan ringa maken om en kvart (när han och sonen vaknat, latmaskarna) och be honom kolla den.
Tills jag hittar mitt eget kort får jag dras med detta skammens röda.

UPDATE: Plan B - mission accomplished. Over and out.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Där jag är hela dagarna (jobbet) måste vi ha våra passerkort i en hållare runt halsen.

Det är snyggt att ha om man gör nåt ärende på lunchen o glömmer ta av sig den...sen att man ser ut som en brottsling på fotot gör ju inte saken bättre =)

Linda K sa...

jessica: jag brukar leta på samma ställe om och om igen, som om det bortttappade skulle byta plats och plötsligt dyka upp där jag letar :P

mafo: vi har också en massa alternativ (klämmor, snören, hållare) men jag dissar dem alla. Vill man va fin får man lida pin :)

Anonym sa...

haha! först när jag såg bilden trodde jag att det var speciella lånekort(bibblolånekort alltså!) för personalen... knasigt det blir ibland...

Linda K sa...

annaisa: hahahahah ja det kom vi på när vi morgonfikade också! Lånekort, det har man ju i biblioteket :D