tisdag, september 19

"Det kom blooood"

Ett par kvällar i rad har jag fått näsblod. Sittandes i soffan. Varje gång skrikandes "pappeeeeer!" till min omgivning (läs: maken) Misstänker överkonsumtion av nässpray. Men vad göra när man inte kan andas? Hur utrotar man en förkylning? Har sprayförbud nu. Skit också.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Testa Nozeoil. På så sätt kom jag ur mitt beroende efter en långdragen förkylning.
/Susanne

Cecilia sa...

Jag fick också mycket näsblod när jag använde näspray med konserveringsämne i, blev bättre när jag bytte. Om du nu använder med konserveringämne alltså.

Anonym sa...

Näsoljan är bra. Jag kan inte använda någon sorts nässpray för då känns hela näsan irriterad men näsoljan får min näsa att bli glad igen.

Anonym sa...

Oj, det händer mig också titt som tätt. Jag gick till läkaren som skrev ut en näspray med cortison i, så den brukar jag använda istället. Kan det vara till hjälp tro?

ps. so stylish idag! :)

/Sanna

Snart tretti sa...

Kanskje saltvannsnesespray er bedre? Det pleier jeg alltid å bruke når de ti dagene (som man kan bruke vanlige spray sammenhengende i) er over.

Anonym sa...

Hm...

Litet syskon på väg eller..
Jag har haft så med mina två barn.

/Jenny

Ps Otroligt att du hinner med att "Blogga" så mycket. Du har verligen givit Bibliotekarien ett ansikte. Ds

Anonym sa...

inte näs-spray/droppar mer än 10 dagar i sträck, kan ge nästäppa !!!

Anonym sa...

Det kanske låter konstigt, men något som brukar hjälpa för mig ang, nästtäppa är att gråta ut ordentligt! Då blir man snorig och kan rensa ut bihålorna ordentligt! Jag brukar inte gilla att använda nässpray personligen, nämligen!

Linda K sa...

alla: tusen tack för alla bra förslag, jag tar till mig!

jenny: nä inget litet syskon på väg (vad jag vet!!!) Blödde också näsblod en del när jag var gravid, och hade konstant nästäppa!

mum: jag veeeet, men ibland måste man :O

hanna: på med Kristina från Duvemåla då, garanterat tårflöde :P

Anonym sa...

Saltvatten istället för avsvällande medel och sov mer?

Anonym sa...

Rhinocort heter en nässpray med kortison i. Receptfritt, inte lika lätt att "fastna" på den. Annars kan du be din läkare skriva ut tabletter som heter "rinexin" som är slemhinneavsvullande, då behöver du inte spraya överhuvudtaget. Hoppas det kan vara till hjälp!

Linda K sa...

dtk: japp så kärde jag under graviditeten :)

spiromatic: tack, får testa det om det inte ger sig :)