onsdag, september 20

Höstens måste

Om det är en pjäs jag ska se i höst är det Lång dags färd mot natt på Dramaten. Milda makter! Börje Ahlstedt, Lena Endre, Jonas Malmsjö och Jonas Karlsson i rollerna. Kan det bli mycket bättre? Skomakaren säger nej.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vet att man kan kommentera på flickr men jag säger det hellre här - katten vad snyggt!! Sen kan jag ju tillägga att även jag är mycket nyfiken på Lång dags färd mot natt. Det hör hösten till att gå på dramaten!

Anonym sa...

Zappade förbi Jay Leno igår när han pratade med den för Sverige rätt okända(?)skådespelerskan Diane Lane. Jag såg henne i en riktigt bra film för rätt längesen där hon spelade mot Richard Gere...men det jag ville ha sagt med allt detta är att jag tycker ni påminner om varandra. Utseendemässigt. Klassisk beauty.

Linda K sa...

da... : men tack! Vad gullig du är, nu blev jag glad. *smickrad*

Linda K sa...

hotspot: tack snälla! Jag är helt kär i både blusen och "rodebjeren", känns som dom funkar bra tillsammans. Teaterhöst - I love it! :)

Cecilia sa...

Tack för tipset. Är så sugen på att på teater, och denna verkar ju bra.

Linda K sa...

cecilia: jag känner att den är obligatorisk! :)

Marianns Blogg sa...

Jag tycker också det låter lockande även om pjäsen är lite gammal. Modernare könsroller och människor finner du på min hemsida http://alidabok.net. Läs också gärna min blogg som handlar om dubbelmoral inom pressen. Länk se ovan.

Hälsningar Mariann

Anonym sa...

Jag läste "Long Day's Journey into Night" när jag läste engelska på universitetet hösten 2003. Tyvärr minns jag inte alls mycket av den, men det kanske kan vara värt att ta en tripp till Sthlm för att se den. Speciellt om man aldrig någonsin varit på dramaten! ;)

Anonym sa...

Jag läste den också när jag läste engelska - underbar! Vill också pricka in dramaten i höst!!

Linda K sa...

mariann: får kolla in det :)

sofia: ja! dramaten är definitivt värt ett besök! :)

malin: mmm man kanske skulle läsa boken innan pjäsen... :)

Marianns Blogg sa...

Pjäsen är intressant och rolluppsättningen spännande. Men storyn är något föråldrad. Jag skulle vilja ha motsvarande som utpselar sig i vår egen tid.

Linda K sa...

marianns blogg: fick för mig att dom hade hottat upp den lite? nåväl, den ska ses! :)