måndag, september 18

På väg till t-banan

Klubbdag på Åhlens City i dagarna tre. De senaste gångerna har jag inte utnyttjat rabatten, men nu hade jag spanat in en söt Wera-blus, den silkiga prickiga med knyt som väl finns i vartenda modemagasin. Hurra, en kvar i min storlek. Men så snubblade jag över ett Carin Rodebjer-klädställ. Med den ultimata söta stickade västen. Jag är lite kär i Rodebjer, hon ser så himla söt ut och hennes kläder är fantastiska. Eftersom jag ännu inte ägde ett sådant plagg kände jag i det närmsta min plikt att införskaffa ett. Dom är riktigt söta ihop, Wera och Carin :)


På min tur mot tunnelbanan (det blir gärna nästa och nästa och nästa t-bana när jag gör stan, och till slut är jag halvvägs hemma) sprang jag förbi Vagabondoch hittade riktigtfina ankelbootsmed rund tå och "vik". Mja dom får stå och mogna lite först. Tant Gredelin hade sålt en hel del av mitt inlämnade, och jag slog till på en långkofta a la HunkyDory som ska få bli klänning (sitter och syrihop den i detta nu). Dryg hundring - som hittat.Mitt nästa Rodebjer plagg ska bli betydligt mindre. Och rosa.
Och när det fungerar igen kan jag ju visa bilder på hela härligheten...6 kommentarer:

Anonym sa...

Den blusen har jag varit på (naturligtvis eftersom det är en knytblus....)

Anonym sa...

Åh! Gillar iden med att sy ihop kofta. Du får visa upp på sen. Är mkt nyfiken. Han med Gucci skarfen verkar vara en av få. Kul grej! Vi ses!

Linda K sa...

hotspot: en knytblus är en knytblus r en knytblus är en... ;)

sicilia: japp jag tror det blir bra med koftklänningen, den får åka på inom kort. Killen är galen, men inte mig emot :P see u!

Minna sa...

men vaddå? vad är "medlemsdagar"? Jga är medlem men jag har tydligen inte fattat nåt...

Linda K sa...

minna: har du inte fått en sån där rabattlapp hemskickad? har du Åhlens City som "ditt" Åhlens? Olika butiker har olika datum...

Anonym sa...

Är det ankelbootsen med kilklack? De står och mognar i min hall och jag kan inte riktigt bestämma mig. Jag skulle behöva en blixt från klar himmel som säger mig vad jag ska göra :-) Fina köp som vanligt och mycket bra idé med "kofta goes klänning"!