tisdag, september 26

Bli du med dina småmuskler

Det första jag lägger märke till när jag möter en person på gatan är det hur hon sköter sina småmuskler. Många tror ju att man har småmusklerna bara för skojs skull och det är klart, som är skojiga men det är för att dom är så små. Undra sen på att det blir häng näsor och påsar under ögona. Jag har en bekant som har så stora påsar under ögona så han måste ha glasögon med BH. Nej, låt oss förena oss kring småmusklerna. Sprid dina småmuskler bland vänner och bekanta. bli du med dina småmuskler. Tänk på att småmuskler växer inte på träd! Och om dom gör det så är det i alla fall sällsynt. Vet du att dina småmuskler varje dag arbetar med än 10 kommunal arbetare - utan muskler. Om du tog alla dina småmuskler och la' ut dom i än enda lång rad så här så skulle du komma sanningen närmast. Och när du blir gammal sen och ser tillbaka på din ungdoms småmuskler så ska du med glädje minnas sina glada kommandorop På kind häv, öronen ut och sträck, och ögona böj. Ty vet att våra småmuskler är kanske något av det vackraste som livet har att bjuda.

Som Martin Ljung sa (en väldigt skojig farbror, för er som är unga)

Jag har nämligen aktiverat en massa småmuskler idag. Core-pass på Friskis i arla morgonstund. Vem vet om jag kan gå normalt i morgon? Eller gå över huvudtaget? Hasa. Ålning medels hasning.

6 kommentarer:

Kerstin sa...

VAD DUKTIGT!!! Nu kan jag alltså säga: Godmorgon Hurtbulle!!!!

Linda K sa...

kerstin: det kan du göra. Och då svarar jag Godmorgon raring! :D

Anonym sa...

Hurto!!

Anonym sa...

Hurto!!

Anonym sa...

Du är fenomenal på citat! Först ernst, sen tjuvlyssnat och nu denna farbror. Låter annars något som vår farbror chefredaktören skulle kunna brodera ut. Citera mera!

Linda K sa...

hedgehog: mja, tränat en gång... men mer sk adet blir. Håll i hatten, småmusklerna :)

sicilia: är lite citatskadad tror jag. Kul att du gillar dom! Ja farbror chefsredaktören säger ett och annat :D