tisdag, september 19

Och packa om

Tyckte jag just kom hem från Borås, och i morgon bär det av igen, till Göteborg. Ska boka och biblioteka i dagarna två. Eller en och en halv iallafall. Träffa en bloggare på fika. Säkert träffa ännu fler bloggare på mässan. Mingla med dik och SFIS. Kanske hinna med lite second hand i kollegans kvarter. Äta hotellfrukost. Åka vilse med språvagn? Köpa böcker såklart. Hotellet har intörnett, schyst.

Så, packa väskan ikväll. Men först veckohandla. På en upphetsningsskala 1-10 hamnar handlingen på 3 och packningen på 8. Upphetsad av kläder? Ja hellre det än av Berlinmuren*!

*För den som inte såg Fredrik och Filip på tv igår kan jag upplysa om att de träffade en kvinna som var gift med ovan nämnda mur och vansinnigt förälskad i densamma. Så kom inte och kalla mig onormal ;)

6 kommentarer:

Anonym sa...

en fråga som inte rör inlägget direkt. men jag undrar lite över ditt yrke. hur länge har du jobbat som bibliotekarie, vad gick du för utbildning osv? jag har funderat på det yrket nämligen.

Désirée sa...

I år åker jag inte till mässan. Tycker att det blir tjatigt att åka varje år.
Synd, för det hade varir kul att försöka spana efter dig!

Glamourbibliotekaren sa...

Ah, herlig. En kollega skal dit, men ikke jeg. Derimot skal jeg til København i helga. God reise!

Anonym sa...

Najs, ska bli skojsigt!

Terése sa...

Ha det så trevligt! Skulle också vilja åka upp, men det blir tyvärr inte år.

Linda K sa...

emma: klart du ska bli bibliotekarie, det är kul. Jag läste på bhs i Borås, blev klar med min magisteruppsats 1997. Sen har jag jobbat på gymnasiebibliotek, KB, Ericsson och nu på FOI. Det finns ju så många olika typer av bibliotek att jobba på, eller med information över huvudtaget. Lycka till! :)

désirée: åh, det hade varit kul att bli spanad på! :D Jag var förra året också, tyckte så mycket om det att jag ville åka i år igen.

glamourbibliotekarien: lycklig resa! :)

maria: jag plingar när jag närmar mig :D

terése: synd, bättre lycka nästa gång :)