måndag, januari 23

Stort och smått

Dom beställdes, dom kom, dom provades. H&M-shortsen that is. Undrar om jag skulle ha valt en storlek mindre? Dom sitter ganska ledigt. Men om jag hade tagit en storlek mindre hade jag antagligen önskat mig en storlek större. För tänk om jag lämnade tillbaka dessa och bytte till mindre och så fick jag hem dom och kom fram till att dom första var bättre och så skickade jag tillbaka dom mindre och tog tillbaka dom större. Så skulle jag kunna hålla på in absurdum. Det är därför jag inte ska beställa plagg oprovade. Det är inte min grej helt enkelt. Jag kräver en provhytt!

PS. Jag gillar shortsen dock och behåller. Den storlek jag valde först.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det är samma här mina sitter oxå lite ledigt men tycker det kan vara ganska skönt så jag behåller dem.Klurigt det där med stolekar när man beställer.

Linda K sa...

tess: och det är så jobbigt att hålla på och skicka tillbaka grejer. vi behåller våra shorts helt enkelt! :D

Anonym sa...

Vet du vad jag brukar göra när jag är tveksam om storlek? Beställa två plagg i olika storlekar och så skickar jag tillbaka det ena (lämpligen det som inte passar). Det blir visserligen lite returporto, men det brukar ändå nästan alltid vara något som man vill skicka tillbaka av någon annan anledning. Har man riktig "tur" så har postorderfirman skickat något felaktigt plagg också, för då slipper man inte bara returportot utan brukar också få en presentcheck på någon hundralapp till nästa gång! Jag kör faktiskt samma metod även när jag handlar i affärer och inte riktigt kan bestämma mig för vilken storlek som är lagom: köper båda och lämnar tillbaka det ena (kräver förstås att affären tillämpar öppet köp).

Anonym sa...

Helena - smart! jag gör ofta så i vanliga affärer (särskilt när jag inte ids prova där) men tänkte inte på att göra så på postorder pga portot. men det är nog värt det.

du är super i shortsen såklart linda!

Linda K sa...

helena: vilken proffsshoppare! Jag har mycket att lära på postorderfronten märker jag :)

andrea: din blogg är också prima! Foto på B komme rsjälvklart :D

anna: tack du. Det var nog av dig jag först inspirerades till shorts vintertid :) Fint foto du har på dig själv i flickr förresten!

Anonym sa...

Varför är jag sist i hela världsuniversum (sonens uttryck..) med att få leverans från H&M?? Morrmorr...
Polly, gnällig & missnöjd

Anonym sa...

På tal om storlek ,jag har blivit besatt av att jag vill ha ett par seven jeans.
Provade ett par 31 och jag drunknade i dem , brukar ha 29 .
Ni som äger ett par är de extra stora?
Tänkte försöka hitta ett par på blocket.
ewa

Linda K sa...

polly: visst beställde du en del annat också? Allt kanske inte finns tillgängligt än. Eller nåt sånt? Håll ut!

ewa: mina Seven är strl 27. Det är lite stretch i dom. Olika för olika jeans men jag brukar ha 28 eller 29 i midjan, så dom kan nog vara lite mindre. Prova i nån butk först så att du vet vad som passar!

Anonym sa...

Vilka butiker har seven jeans?
Ewa

Anonym sa...

Nu har jag provat 27 eller 28 blir det.
ewa