fredag, januari 13

Litet span på stan

Eller i Kista centrum åtminstone. Bejakade mitt barnasinne och köpte VeckoRevyn igen. Bara ögnat snabbt (och spillt lite thaisoppa på den). Såg i alla fall att den typ skepparkavaj jag snabbprovade på MQ fanns med (med beskrivningen "preppystilen") i benvitt på bilden. Jag provade en svart. Fin men i bomull, och jag tror den kommer att bli oformlig efter en tid.

Kikade på H&M. Snygga gubbvästar i kritstrecksrandigt. Samma modell som den jag har i svart. En pärla i garderoben. Tips tips! Fanns söta shorts med slag också, även dom med kritstreck. Har ju redan beställt cityshorts från hm.se som jag vääääntar på.

Skulle vilja ha en sån där kepa/basker som Madonna alltid har nu för tiden. Men jag kunde idag bekräfta vad jag ju redan vet. Mitt huvud är SÅ stort. Ser bara inte bra ut. Sorg, VILL ha!

Ok, jobba lite nu.

UPDATE: Kom på en sak till. Hur kommer det sig att jag (och fler med mig?) alltid hellre vill ha det som finns på nyheter- tillika fullprishyllan och inte det som ligger på reabordet? Är jeansen ljusa på rean vill jag ha mörka. Reas mörka jeans vill jag ha de ljusa fullprisjeansen. Det är ALLTID de dyra som är de snygga. Är inte det konstigt?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Har läst din blogg ett tag och vill bara säga att du har otroligt bra smak. Gillar dina kläder och framför allt hur du kombinerar dem, ger mig ständigt nya idéer. Tack för all inspiration! /Karolina

Anonym sa...

Det är helt klart en strategi från klädföretagen indoktriera oss i nya trender varje säsong så att vimåste köpa nytt säsong till säsong, ha ha ha!

Linda K sa...

karloina: tack, jättekul att höra!

hotspot: helt galet egentligen, men vad göra? Man vill ju ha... :P

Anonym sa...

Fick inspiration av "Kombinera mera" och gick hem och grävde djuupt i min garderob (vars innehåll för tillfället känns öken) så idag är jag "ny" iklädd ett H&M-plagg som inte sett dagsljus på flera år. Läser med förtjusning din blogg (det är din och Ebbas!) sedan jag hittade den i november. Nu har jag också börjat nedräkningen och sparandet till Bayswater. Fyller 30 i sommar, min födelsedagspresent till mig hoppas jag!

Anonym sa...

Håller helt med Karolina. Jag tittar in på din blogg ibland och du har schysst stil! Vilken inspirationskälla!

Anonym sa...

psss är helt kär i din svarta ridstövlar! :)

Linda K sa...

linda G: hej namne! vad många lindor det är i bloggosfären. Urkul att jag inspirerar, tack snälla för beröm. Inspirerar att fortsätta blogga :)

Gissa vad jag har beställt idag? Börjar på b och slutar på ayswater ;)

alx: tack vad skoj att höra! :)

julia: ja dom är inte dumma, inte för vida i skaften men funkar ändå prima att stoppa jeans innanför. Köpte dom på Scorett förra vintern.

sparris sa...

Kan det ha varit de shortsen jag köpt? Fina o varma var de iaf, funkar klart att gå på stan med fast det är några minusgrader. :)

Det där med reor...det är nåt med hur alla möjliga plagg och färger hänger i en enda hög som gör att det känns å sunkigt tycker jag. Nyheterna är ju snyggt framlagda och uppskyltade.

Linda K sa...

sparris: är dom fodrade? Det var de jag såg, så bra för då fastnar dom inte i strumpbyxorna.

Du har rätt, reaplaggen ligger ju mest huller om buller. Klart man vill ha det stiligt upplagda.

Gillar ditt bloggnamn! :)