fredag, januari 27

Ovanor? Jag?

Åsa på åsen har gett mig i uppdrag att spekulera i mina ovanor...so be it!

Du skall göra upp en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter du har och sedan utmana fem andra bloggare att göra det samma och fortsätta kedjan. De skall även bifoga de här korta reglerna i sitt meddelande. Längst ner i det här inlägget finns en lista över vilka jag utmanar, jag kommer även att gå in på deras bloggar och meddela att de är utmanade.

1. ....svårstartat, tjuvkikar på åsa..ok. Pratar för LITE. Önskar ofta att jag var bättre på att prata, presentera, protestera (ho ho märker ni att jag slagit in på p?)

2. Shopaholic. Det suger allt som oftast i shoppingtarmen. Och när Linda är hungrig vill Linda ha mat (läs kläder/skor/väskor/smycken)!

3. Tidsoptimist. Ska hinna det och det och det...Fast det har blivit myyyycket bättre sen jag blev mamma, får då får det helt enkelt ta den tid det tar.

4. Tvättoman. Jamen det är sant. Jag gillar faktiskt att tvätta. Inte för hand gubevars. Men att slänga in tvätt i maskinen, hänga, vika och lägga tillbaka i garderoben. Är faktiskt lite besatt av att allt ska vara rent. Och strykt (eller vad säger du, Polly? ;)

5. Dålig på att hinna med dom jag tycker om. Om det nu är en ovana. Skulle vilja hinna träffa kompisarna, föräldrarna, familjen mer. Bara vara. Fika. Gå på bio tillsammans. Får jobba på det!

Nu skickar jag vidare då. TIll hela bloggosfären om jag fick bestämma, men jag har strikta förhållningsregeler att hålla mig till fem. Anna. Anna. Malin. Mimo. Sigrid.

4 kommentarer:

Linda K sa...

stina: vi är få men starka! :D

Anonym sa...

Nice site!
[url=http://gsoddnqq.com/frvk/ixeg.html]My homepage[/url] | [url=http://fzspgvib.com/fanw/yuqw.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Well done!
My homepage | Please visit

Anonym sa...

Thank you!
http://gsoddnqq.com/frvk/ixeg.html | http://fjdttjtz.com/vztd/mrtz.html