söndag, januari 8

Flitigt läsa gör dig klok - därför läs varenda bok

Fick hem bokklubbstidningen härom dagen. Ett gäng böcker jag vill ha. Men jag stillar mig tills de kommer i pocket. Eller handlar på nätet. För let´s face it, det är billigare än bokklubb. Men jag gillar ändå att få hem tidningen och läsa recensioner och få tips.

Ninna ninna, Linda K tipsar litterärt:

"Vit som marmor" av Carina Burman - Tillhör du dem som tröttnat på de svenska kriminalromanernas ständige hjälte, den medelålders pistolmannen med alkohol- och relationsproblem samt begynnande magsår? Då är det dags att stifta bekanstskap med amatördetektiven Euthanasia Bondeson.

"Mannen under trappan" av Marie Hermanson - Lycklig familj. Bor i stort vackert hus. Hör oförklarliga ljud och konstig lukt från trappan. En dag står han där, en smutsig orakad och mycket liten man. Han säger atthan bor under trappan. Marie Hermanson rockar som alltid fett.

"När ingen ser" av Elizabeth George - Kuslig historia om en seriemördare som mördar unga pojkar. Miljön är London, med gamla yrkogrådar, vindlande marknadsgränder och lätt förfallna högreståndsmiljöer...

Inga kommentarer: