måndag, januari 23

Kramper på Rizzo

Var lite omogen idag. Och det lättar ju alltid upp.

Pratade i telefon med kusinen en sväng och sen sprang jag iväg för att köpa mjölk till kaffet. Passerade Rizzo med 50-70%-skyltar över hela fönstren. Med tanke på Pollys fynd drogs jag liksom bara in i butiken. Fick syn på de svarta mockastövlarna kusinen sökt med ljus och lykta hela vintern. Måste naturligtvis varsko henne! Medan jag ringde upp slog det mig hur komiskt det var att vi pratat för fem minuter sen och då satt jag på jobbet. Nu var jag på Rizzo! Detta är inget som på något sätt skulle förvåna min kusse, tvärtom. Men dock. Hann flämta fram "jag är på rizzo" i luren innan jag föll i skrattkramper. Så hulkade vi en stund i varsin ända. Jag mer eller mindre sittandes på golvet i butiken, till butikspersonalens stora undran. Vilket jag upptäckte när jag kom till sans.

Nåväl, la undan stövlarna till kusinen och pilade iväg och köpte den där mjölken.

3 kommentarer:

Anonym sa...

...och kusinen tåg tunnelbanan till Kista direkt efter jobbet och hastade in till Rizzo, men stövlarna passade tyvärr inte. De var en vidare modell än de som jag hade som mina favvostövlar. Dessa stövlar satt verkligen inte bra på benet. Men gulle dig för att du hjälpte till med stöveljakten. Du är en ängel! Kram!

Anonym sa...

fantastiskt - jag kan se det framför mig - och känna igen mig :)

Det roliga är att man nog måste vara den typ av person som gör sånt själv för att förstå ett skvatt av det här inlägget. Annars blir det nog lätt: eh, jaha hon var i en skoaffär och det var roligt? elle?

åh - nu vill jag falla ihop av skrattkramper - det skulle förgylla en trött tisdag.

Linda K sa...

anna: hahhahahaha! ja precis. "kul tjej som garvar i en skoaffär" typ.

Hoppas du får ett gott skratt under dagen :D