torsdag, januari 12

Boys will be boys...

Igår strosade jag och kusinen på NK. Sonen fick snällt följa med. Och, let me tell ya, det är en unge som fått vänja sig att hänga med på shoppingrundor. Han sitter snällt i vagnen och äter russin, och ibland får hans pringa av sig medan mamma provar ett plagg eller stannar till för att klämma på en väska. Vi höll till på underklädesavdelningen (som för övrigt flyttat upp till plan 1) en stund för att köpa ännu ett Calidalinne (har utvecklat ett beroende) och lät lilleman springa runt bland ställningarna. När kusinen och jag tittade till honom stod han och klämde på ett par enorma bh-kupor med en blandning av allvar och förtjusning i blick. Så provade han ett nytt par. Och ytterligare ett. Killen gillar bröst helt enkelt. Liksom en stor del av den manliga befolkningen.7 kommentarer:

Anna sa...

Hi, hi, det börjas i tid. Är sugen att kika på "Hanky Panky Boyshorts" på NK (SJPs favvisar)(tror att de finns där, finnas annars att beställa på blush.se) har du testat såna?

Linda K sa...

anna: är det såna som ser ut som herrkalsingar? Trodde nästan det VAR herrkallingar hon vandrar runt i hemma i SATC. Wow, finns dom på NK nu? Vill haaaaaa!

Linda K sa...

malin: hihi!dom lär sig tidigt dom små liven :)

Polly sa...

Jo, min son är också fascinerad av bröst...

Linda K sa...

polly: är småtjejer det med tro, eller är det en manlig grej? :)Hahahaha gjorde inte lillgrisen ett brutaluttalande angående just bröst för en tid sen, nåt med dinosaurietema? :D

Anonym sa...

Småtjejer är oxå bröstfixerade. Iaf min lillplutta (snart 5). Hon vill gärna klämma på mina bröst och berättar för alla som vill (och inte vill) höra att hon minsann sög på dem när hon var bebis och att hon när hon blir stor ska ha två bebisar som ska äta på hennes bröst - samtidigt. För hon har ju två! : )

Linda K sa...

jezz: HA HA HA HA HA HA HA underbart! Barn är det roligaste och gulligast som finns (för det allra mesta)! :D