söndag, maj 4

Style by Linda K

Jag är bjuden på en 40-års baluns ute på lokal om en månad. Det blir drinkar, musik och en hel del modemänniskor som födelsedagsbarnet jobbar med = panik! Jag har varit gravid och hemma med vår minsting som i juni blir ett år dvs har inte varit ute på 21 månader och har inget att ta på mig...surfar som en galning på alla klädföretagens hemsidor men vet inte vad jag ska köra på..Lindex har ju en jumpsuit som ser jättesnygg ut på Kate HUdson men är den bara snygg för att det är hon som har den :-D HUr praktiskt är det med Jumpsuits när man ska gå på toa :-D? Har du några tips på snygga outfits för ändamålet?

Hej!
Jamen jumpsuiten! Den måste vara på maxat inne i år, tycker mig se den överallt. Jag provade faktiskt Lindex-varianten i helgen. Tyvärr fanns den inte i min storlek och då blev det lite tält över den. Har dock sett liknande på flera håll. Hos Stylein (som för övrigt har hur mycket snyggt som helst, kolla webshopen). Hos Filippa K. Helt ok varianter på H&M och flera andra också. Det är ju det där med toabesök, men frågan är om det inte är värt det? :D Tänk med snygga klackar till. En kavaj över axlarna om det blir kyligt.


Man kan ju fejka jumpsuiten också. Svarta brallor och linne eller top. Same same but lättare att gå på muggen!

Hur som helst, det är alltid väldigt fab att vara svartklädd (eller vit!). Mitt heta tips :)

Lycka till och ha jättekul!

Kate är uppenbarligen HELT rätt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Stilgurun!
Önskas: hur man stylar den slappa ("loosa"?!?) byxan till sommaren :)

/ Josefin

Jessica E sa...

Stort tack!!! Jag ska kasta mig in på Filippa K i helgen och kolla deras variant samt kolla Styelin!!!

Jag kände på Lindex Jumpsuit häromdagen (provade dock inte) och materialet känns lite sisådär...Risk för at det bara ser bra ut på pressbilderna för att de har tejpat och haft klädnypor samt sytt in medan plaggen i butiken inte alls kommer sitta så bra. Då satsar jag hellre på bättre material hos ovan nämnda :-D

Ska bli så roligt att jag är helt pirrig en hel månad innan festen :-D Risk att det blir overload :-D och att jag somnar efter första drinken :-D

Linda K sa...

Josefin: äsch du smickrar ;) gör ett litet inlägg!

Jessica e: jag tycker du tänker helt rätt. Hellre en lite större peng och bättre kvalitet! Du kommer att vara och ha det fab, njut!!!