tisdag, augusti 7

Style by Linda K

Det är inte bara jag som blivit betuttad i den här lädertopen (peplumen!) från H&M. Hege är också frälst!


Jeg er veldig glad i vinrødt, og da HMs skinn peplum topp dukket opp i den fargen, kunne jeg ikke motstå. Nå henger den her på skapdøren min, og jeg går stadig forbi og ser på den... Men jeg vet ikke hvordan jeg skal matche den. Vil gjerne bruke den både på jobb og til fest. På jobb hadde det vært greit å ha noe med lange ermer under - tror du det funker? Er den finest til bukser eller til skjørt? Ja, du skjønner, her trenger jeg råd. :-)

Hej Hege! Jag blir också lycklig när jag ser min i klädkammaren. En av dom positiva sakerna med att börja jobba :) 

Vad ska man ha till då? Det är ju inte en helt lättburen topp (tycker jag). Den funkar inte till vad som helst. Jag har surfat inspiration och hittat några bra alternativ.


Jeans är ju givet till. Alla färger. Till den vinröda topen känner jag lite förkärlek till svarta och gråa. Men gärna blå också. Antingen baggy eller stuprör. Gärna klackar till loosa jeans, medan det är fint med ballerinas till mer tighta brallor. Båda varianterna tycker jag är prima till jobbet och till utgång.

Och självklart slänger man över en kavaj eller kofta om man tycker det känns bart om axlarna.


Svarta byxor funkar till allt. Gärna kostymvariant så att det inte blir för "skinn-rockigt", typ. Jag skaffade mig ett par lite kortare från Filippa K innan semestern, tror att dom kommer att göra sig alldeles utmärkt. Och kolla på bilden vad snyggt att ha något hängande om axlarna till!


Väldigt snyggt med pennkjol till. Känns mer uppklätt, men det är ju inte fel. Stilig kan man gott vara  på jobbet också, eller hur!

Ska det partajas ordentligt är vid stor kjol till riktigt fint. Jag tänker tyll!

Jag såg en bild när någon hade en vit skjorta under topen. Inte riktigt min stil, men det såg chict ut. Så javisst, absolut plagg med ärmar under om man känner för det. 

Japp, jag tror det är så här jag tänker ha min peplum efter semestern. Hoppas det kan vara inspirerande. Lycka till med skinnbiten! :)

UPDATE: Ja just ja, jag läste någonstans att man med fördel matchar den med rosa. En utmaning...

8 kommentarer:

Malin sa...

En silkig polotröja, typ marinblå?

Linda K sa...

malin: nja, personligen stoppar jag inget under peplumen, men säkert fint på andra :)

Stolpskottsdjungeln sa...

Trodde inte jag gillade peplums (eller peplumar?) men det ser ju riktigt stiligt ut. Särskilt med jeans eller pennkjol. Eller tyll...

hege sa...

Takk og takk! Nå fikk jeg masse inspirasjon og skal prøve ut diverse varianter her hjemme! Visste jo at jeg kunne stole på Style by Linda. :-)

B-M sa...

Finns den i butik nu??? Har missat den..

hälsar B-M

Linda K sa...

ssd: den smyger sig på en :)

hege: vad kul att du gillar! Då kör vi :)

b-m: i detta nu! I vinrött, kommer säkert i svårt också.

mis(s)match sa...

Jag önskar mig en vinröd lädertopp utan skört/ peplum!

Linda K sa...

mis(s)match: peplum är mer fierce! ;)