onsdag, augusti 1

Bannlys

Jag vill att vi gemensamt förbjuder vita nylonleggings med trekvartslängd. Särskilt under jeanskjol. Jag vill att vi gör det NU.

19 kommentarer:

Anonym sa...

Fast jag måste säga till de som använder dets försvar, att det är inte så himla lätt att gå barbent i kjol om man råkar ha lite för tjocka lår.
Leggings är en välsignelse för kvinnor med tjocka lår.

Karin L sa...

Det trodde jag redan var gjort?!

hallinbloggar sa...

Jag såg det precis ute på lunchen och tänkte just att det där ser inget vidare ut. Men för min del är det helt OK om andra vill ha det!

Anonym sa...

Håller egentligen med, men skulle aldrig säga det rakt ut. Men om vi ändå håller på så vill jag bannlysa en stor uppvikning på jeans och tröja knuten runt axlarna. Smaken är som baken och det är väl för väl att alla är olika :).
/Johanna

Linda K sa...

Anonym: smal som tjock - jag finner det hiskerligt. Men det är jag det :)

Karin l: nix, inte överallt.

Hallinbloggar: good for u :)

Johanna: fast nu sa du ju det rakt ut ;)

hjarnfrys sa...

Jag tror många tar leggings under kjol av gammal vana och man tänker att man bara kan ta av dem om det blir för varmt, men det verkar det ju inte bli denna sommar...

Linda K sa...

hjarnfys: och jag fortsätter att förfasas över detta "plagg"...

hjarnfrys sa...

Nä, snyggt är det ju inte.

Karin LG sa...

Vita och 3/4 är brrrrrrr. OM och jag säger OM man ska ha under en kjol (om det blir "kallt till kvällen") så är det svarta hellånga som gäller. Typ till snygga gympadojor så att det ev ev kanske mer eventuellt ser sportigt ut.

A sa...

Tänkte faktiskt på detta häromdagen. Fattar inte grejen med byxor i trekvartslängd överhuvudtaget. Inte snyggt på någon, oavsett kroppsform. Vita leggings på det är en eyesore.

Mönstrade byxor får gärna bannlysas också, för hur mkt man än försöker klä upp dem med klackar o annat så ser de fortfarande ut som pyjamasbyxor.

Anonym sa...

Jag är med på bannlysning! Kjol med långkalsonger liksom. Nääh! Är det för kallt får man väl ta byxor istället. Vill man inte visa låren får man väl välja en icke-minikjol. Finns helt enkelt ingen anledning alls att ta på sig tajts!!!
/Barbro

Sofia sa...

Jag är med! Vill också passa på att bannlysa leggings under jeansshorts när vi ändå är igång... ;)

Linda K sa...

alla: ja se vad vi tycker!

Anonym sa...

Håller med...men...Jag har varit tjock. Låren går ihop om man är "bar", det resulterar i sår mellan låren. Vad ska man ha på sig på sommaren förutom byxor om man har tjocka lår,tycker ni?

Linda K sa...

kära nån, man får väl ha vad man vill på sig. någon ratade "pyjamas"brallor, se vad jag stolt bär idag. smaken är som baken!

Ellen sa...

Hej! Jag vet inte om jag är så tjock men mina lår går ihop och jag behöver inte ha vita 3/4 leggings för det (tycker inte heller det är så snyggt). Om jag vill ha ngt under kjolen tar jag svarta hellånga eller svarta som är avklippta så att de är typ lika långa som kjolen. Ja alltså typ cykelbyxlängd oftast. Jag tycker att det är snyggt och och ganska praktiskt när man cyklar och kjolen åker upp. Det är vad JAG tycker.

Linda K sa...

ellen: tipsigt! spread the word :)

Anonym sa...

Smaken är som baken =)
Jag tillhör nog den som tycker att det är snyggt med thigts under jeanskjol. Kanske inte nylon men bomullstights kan vara snyggt.
Och gärna svarta, långa.
Däremot tycker jag inte att det är snyggt att klä sig i "tant" kläder typ din klänning från i fredags och blommiga byxor, nej inte snyggt.
Men det är vad jag tycker.
Det är väldigt många som har leggings under sin jeanskjol och om du tycker det är så fult så blunda nästa gång så slipper du se eländet.
Väntar mig ett syrligt svar att du inte kan bry dig mindre ;)

Linda K sa...

anonym: vilken tur att jag är jag och du är du! tänk om det var tvärtom, brrr! :P