fredag, januari 13

Looking good there Mama

Lunch med två mammalediga vänner.

Mammalediga. Med sexmånaders. Jag får en bild av otvättat hår, trött blick, allmän kroppslig pösighet, mjukisbrallor, ja ni fattar.

Icke. Mitt lunchsällskap bestod av pur fräschör. Smala smärta snygga pigga väldressade donnor, med varsin bedårande bebbe som accessoar (maken, jag vill också ha en sån).

Tack mina kära, ni lyfte min dag. Mycket.

6 kommentarer:

yllet sa...

alltså. med tanke på vilka du åt med förstår jag inte varför du tänkte så?! Det var väl naivt?

Linda K sa...

yllet: dom ÄR småbarnsmammor! ;)

Fettot sa...

Alltså, jag fattar att det är din blogg. Men gud vad du tjatar om detta med att vara smal! Som om det var nyckeln till all lycka.

Jag är inte SMAL, men jag är trots allt väldigt nöjd även om jag har som du uttrycker "kroppslig pösighet". Och jag är faktiskt snygg! Jag får helt sjukt mycket uppmärksamhet och trivs i mitt skin. Jag har varit betydligt smalare än du är, men mitt liv är betydligt bättre idag. För att jag har slutat vara så nojig över detta.

Så mitt råd, slappna av och strunta i det där "jag trivs faktiskt så här" när du uppenbarligen lägger ner mycket tid på detta och det gör dig själv paranoid. Och lär dina barn sunda värderingar!

Linda K sa...

fettot: oj, det låter som att det här är ett större issue för dig än för mig. fint att du trivs, jag trivs också när jag är i min trivselvikt. om du störs av "mitt tjat" får du låta bli att läsa :)

Minna sa...

Mmm, ett inlägg som gjorde min dag! Tack detsamma! Kram och hoppas att kaffet smakar!

Linda K sa...

minna: the coffee was fab! and so are you :D