tisdag, november 3

Två, tack

Nu när jag vill vaccinera mig och sonen vet jag inte hur jag ska göra? Kan väl inte bara hänga på vårdcentralen en hel dag och hoppas att vi "kommer med"? Kanske ska lugna oss en vecka eller så.

14 kommentarer:

hedgehog-sara sa...

Barnen får i skolan så jag ska väl gå dit själv någon dag. Fast när, eller hur - det vet jag inte. Och en del blir ju lite sjuka när de sprutat sig - det har jag inte tid med! Å andra sidan har jag ju inte tid med svinis heller...

Linda K sa...

hedgehog: ja man får väl försöka tajma så att det inte gör nåt om man blir hemma en dag eller så :P

tant t sa...

Usch, det här beslutet har varit ett av de jobbigaste på länge. VHO avråder nu från vaccinering på barn under 10 år...vem ska man tro/lite på. Jag utgår från magkänslan...å låter bli. Svårt!

Linda K sa...

tant t: nämen! igår hörde jag nån på tv som sa att man absolut skulle vaccinera sina barn. hur ska dom ha det?

Att ha det gott sa...

Jag hade bestämt mig för att inte vi skulle ha någon spruta
men när jag lyssnat på en läkare på tv som haft samma inställning som jag men ändrat sig efter att ha sett hur sjuk en patient blev ändrade vi oss också
Nu ska vi ta den

Linda K sa...

att ha det gott: mmm, men hur och var!?

Sofie sa...

Ring din vårdcentral och kolla. Mitt landsting har gått ut med en lista över alla vårdenheter som vaccinerar och vilka tider. Bara drop in här.. Ska gå dit och köa (hoppas jag inte) kl 7 på fredag. Mest för att kunna ta ev. biverkningar under helgen :-)

Linda K sa...

sofie: will do! tack :)

Linda K sa...

sofie: will do! tack :)

Dorisettan sa...

Jag tillhör en riskgrupp och har således redan tagit min första dos vaccin. Dagen efter var det 39 graders feber som gällde och duktigt med värk i kroppen! Efter den lilla upplevelsen vill jag absolut undvika själva influensan.
Mina barn ska absolut få vaccinet!

SkåneAnna sa...

Bern 3-5 år vaccineras hos BVC - ring dit och hör med dem! Barnen behöver inte vänta på den "vanliga" vaccinationen utan tillhör en prioriterad grupp och går före oss andra.
:)
Jag fick reda på att 3-5-åringarna vaccinerades v 42 och 43 här... IDAG - men det ordnar sig så att båda mina får spruta på skolan, hos storasystern.
:)

Linda K sa...

dorisettan: you go!

skåneanna: ja, fast det står att det är slut där också på hemsidan.

Sara T sa...

Vi ska få på jobbet, men det blir nog först om två veckor eller så...

I can buy you sa...

sara t: vi får itne på jobbet, men vi får gå på arbetstid.