måndag, november 2

Lite otäckt, väldigt intressant

Jag har aldrg varit i Gekås Ullared och shoppat loss. Jag var utanför en gång men då var det stängt. Har alltid tänkt lite föraktfullt sådär att vad är det för drägg som handlar där egentligen? Tydligen hela Sverige. Måste ju kolla ikväll. Är det mest skräp eller finns där bra och fina grejer?


22 kommentarer:

hedgehog-sara sa...

Men guuuuud vad fin klänningen var på dig!!!

Linda K sa...

hedgehog: den är som en dröm :)

karro sa...

mycket skräp, men oxå en del bra grejer. mycket barngrejer. men man åker ju inte dit och köper märkesgrejer utan mer bunkrar upp hushållsgrejer mm

Sara sa...

Det är med skräckblandad förtjusning jag ser fram emot dokusåpan om detta shoppingmecka. Som barn var jag ofta där med mamma och blev ekiperad.

Mi sa...

Det är nog inget för dej...

(Men jag älskar det!)

Linda K sa...

karro: jag hajar :)

sara: man MÅSTE ju se! :D

mi: men vadårå?

Kicki sa...

Älskar Ullared :)! Är där en gång om året för vi råkar ha en liten sommarstuga i närheten. Jag har handlat så bra kläder till barnen där. Däremot finns det inte mycket i min smak på damavdelningen. Till mannen finns det en del schysst också. Måste försöka kolla dokusåpan!

Free Fashion Pia sa...

Jag får ångest av bara tanken. Inte så mycket pga utbudet men stämningen och trängseln. Ikea och Ica Maxi, där går min gräns. Helst på tider då det är så folktomt som möjligt.

Att ha det gott sa...

Här är en till som aldrig varit där

Hanna sa...

Ullared är ljuvligt! Alla är glada o trevliga trots trängseln. Kläderna kan man hoppa över. (Men galonkläder t dagis är bra att köpa här.) Man åker dit för tekniken, filmerna, pysslet, bra presenter t barn o schampo, tvål, tvättmedel, tandborstar etc. Men ända från Stockholm? Nej, det tror jag inte.

Mie letar guldkanter sa...

Jag har varit där en gång. Det räckte:)

MiaShopping sa...

Jag var där i somras men köpte bara kläder och leksaker till Olivia. De andra avdelningarna är inget för mig. Tycker inte det var så mycket billigare än ex ÖB eller liknade kedjor.

memilla sa...

Jag brukar åka dit och handla till Knut (7 år). Bra barnkläder till superbilliga priser. Damkläder får man sortera väl med ögat och jag har hittat en del guldkorn och kvalitén har jag inte kunnat klaga på. Heminredning t ex lampor finns fantastiskt mycket till jättebra priser...det ÄR värt ett besök! Om inte annat så för att kolla på folk :D Leksaker (samma som i "vanliga" affärer) är otroligt billigt. Var 10:onde minut kommer en ny lastbil med varor så man kan gå där och titta och sedan efter en timme går man tillbaka till samma ställe och då finns det nya grejer på samma ställe så man blir liksom aldrig färdig :)
Oj, jag låter som en riktigt Ullaredsnörd :/

DK sa...

Jag var där igår, ganska motvilligt men det var inte så farligt faktiskt. Köpte julklappar till syskonbarnen, det är verkligen otroligt billigt med leksaker. Systern köpte även kläder till sina knoddar, och så hittade jag lite elektronikprylar och billiga dvd-boxar. Kläder för vuxna finns det absolut inte, det är inte ens värt att titta. Inte för att jag tror att kvaliteten är dålig utan för att de är fula, helt enkelt. Fula och tantiga. Förutom kanske strumpbyxor då. Jag köpte visst ett par pyamasbyxor också men jag vet inte riktigt om det räknas som kläder.
Summa summarum är det väl ett helt okej ställe att åka till kanske en gång om året och köpa på sig lite leksaker, barnkläder, eventuellt rengöringsprodukter och sånt, men absolut inte ett ställe att åka till för att köpa kläder till sig själv och nej, jag skulle verkligen inte säga att det är värt att åka hela vägen från Stockholm.

Stycket sa...

Mest skräp. Och ostrukturerat. Och stökigt. Och tanter som knuffar på en med sina kundvagnar. Jag kan inte tänka mig att du skulle gilla det.

Nilla sa...

Jag kunde kopiera det du skriver rakt av :-) ...har inte varit där... är nyfiken på att se på tv ikväll...

Petra sa...

Fruktansvärt! Jag blir rädd å människosläktets vägnar. Nej jag har aldrig varit där och efter dokumentären så är jag ännu mer övertygad om att jag har valt rätt. Herre Gud vilka människor.
Och Linda, har du hört låten Ullared med Peter Wahlbeck? "Så var det stängt. När det skulle vara så bra. Hata Ullared" (eller något ditåt, kul är den iaf :))

Linda K sa...

alla: vad kul med så många olika bud! jag är ju fortfarande lite nyfiken :D

wettexvärlden sa...

Gud jag får ångest bara av tanken! Klarar knappt Ikea... ;)

Linda K sa...

wettexvärlden: du får öva ;D

Bella sa...

Väldigt billiga produkter då de köper in restlager, överblivna saker från utförsäljningar samt massproducerar "ullareds" produkter...

Absolut inget ställe för modeintresserade personer som tycker om märkeskläder / kvalitetskläder.

Många åker dit och handlar plastpåsar, toapapper, schampo från billigare märken etc. dvd, cd:s, billiga leksaker och barnkläder. En del handlar underkläder, strumpor etc

Enligt mig är det mesta "skräp" och jag oroar mig för dåliga kvalitén...

Linda K sa...

bella: precs, jag handlar helst inte kass kvalitet i stan heller. men visst, påsar och sånt kan man ju roa sig med :)