måndag, november 2

Jag har mött min övermankvinna

En kvinna handlade just tre kundvagnar fulla (med skräp?) för drygt 11000 kronor. Elvatusen kronor. På ett billighetsvaruhus. Och hon ska återvända nästa dag.

Ja, jag är i chock.

24 kommentarer:

Cecilia sa...

Och hon tyckte dessutom att det var billigt. Hade ju räknat med minst femton ... Herregud.

Anonym sa...

Jag har aldrig velat åka dit, och nu vet jag också varför. Vilket ställe... Jag är visserligen shopoholic men det där är bara vidrigt. // Johanna

Birgitta sa...

Tänk att spara hela året för att lägga 2 veckors semester i Ullared å bränna 50 000:- !!!

2 systrar sa...

Paret är bara för mycket, skulle inte förvånna oss om kanal5 hyrt in ett par skådisar. Mannen som stannade kvar vid tältet, drack grogg och eldade upp grillen vara bara alla ullredfördomar personifierad.

Anonym sa...

Jag har faktiskt varit där en gång vi var vid havet barnen och jag. På em blev det lite tråkigt och ville åka på utflykt. Kundvagnarna är ju stora så båda barnen fick plats. Vill minnas att vi köpte en vävram från Micki köpte också en oprovad bh och som förstås satt jättefint på och som var fin länge ångrade att jag inte köpte åtminstone två de var ju så billiga ;-). Men jag antar att det är väl som i de flesta affärer en del saker är jättebilliga andra precis lika dyra/billiga som hemma.
Men jag har inga planer att åka dit igen jag botade min nyfikenhet då/marita

Erika sa...

Uj uj...ja jag har varit på Ge-Kå's många gånger i mitt liv, men aldrig handlat för 11000...en eller två lusentappar har flugit sin kos, men inte mer. Det är en liten speciell känsla att gå där och plocka bland alla något-och-95-priser. Nu var det ett par år sedan sist dock...maken är inte så lättflörtad när det gäller att åka dit. :)

hedgehog-sara sa...

jag missade - för jag hade jobbet här på middag. Måste se reprisen. Ska vi gå bananas på LV kanske?

Erika sa...

Sara: Ni får ha såna där barn-kundvagnar de har på typ Maxi för att kunna fylla en vagn med LV-prylar för 11000 spänn...blir bara lite bottenskrap annars juh. :)

Fia sa...

Alla har ju faktiskt inte råd att handla märkeskläder/märkesgrejer utan åker dit för att shoppa loss på det billigare alternativen. Jag har varit där en gång (nyligen) och visst hade de mycket junk, men det fanns annat bra oxå. Leksaker, kläder och spel och annat till barnen (Brio tex fanns det mycket av) för halva priset. Visst kan jag hålla med om att kvinnan som handlade för 11 lapp var lite extrem, men det finns väl en del som är extrema åt märkeshållet oxå. Eller?

Man åker nog inte enbart till Ullared för shoppandet, man åker dit för grejen. Man kan ge det en chans en gång i livet.

syster A sa...

Tom tandkräm fanns det! Hennes gubbe var ju för rolig som toknekade att han blivit biten av en insekt, det hade nog gått en grogg (hatar ordet, så fult och bondigt)eller två. Och lilla lagerkillen....aj i hjärtat. Blondinerna var också underhållande :).

Skulle vilja åka med tjejgänget bara för sakens skull!

Linda K sa...

cecilia: ha ha, ja hon var nöjd ;D

johanna. jag tycker det skulle vara kul i studiesyfte!

birgitta: tur att smaken är som baken ;)

2 systrar: äh det finns ju alla sorter i sverige. kul, annars hade programmet inte varit lika underhållande :D

marita: jag vill också testa! :)

erika: det räcker kanske med en eller ett par gånger i livet?

hedgehog: I wish...

fia: precis, det vore kul mest för upplevelsen. sen betvivlar jag inte alls att man kan fynda fint. men håll med om att damen med trippelvagnarna var kreeeejsyyy ;)

syster a: precis. kanske ha lite champagnefrukost innan och sen ba in och röja :D

tant t sa...

Å på vintern åker de till Thailand...och shoppar loss! Jag fattar ingenting...

syster A sa...

Ja precis, det lär definitivt behövas alkohol för att palla :).

Sade till min man igår: skulle jag bo på camping skulle jag se till att vara lite salongs hela tiden!

Linda K sa...

tant t: hur har dom råååd?

Bina sa...

Jag åkte dit under studietiden, två gånger om året, med min mamma och syster. Då var det väl värt resan dit (från Malmö). Utanför GeKå fanns andra butiker och outlets som sålde skor, väskor, lampor, godis - you name it.

Vi åkte alltid innan löning, för efter den 25:e var det långa köer in, och vansinnigt mycket folk.

Har iofs inte varit där på 2000-talet. Och har aldrig tältat/campat där.

Linda K sa...

bina: been there done that? :P

viveca sa...

Alltså jag har aldrig varit där. Och efter att sett programmet (huvvaligen...) kommer jag inte åka dit. Men följdfråga; har de valt att vinkla programmet så eller ÄR det så där? En sak är säker, trött blir man....

Linda K sa...

viveca: jag tycker det var kul! :D

Fröken Frodig sa...

Viveca - det är sådär. Fast ibland värre. Tittade på såpan igår och det såg ut att vara rätt lite folk :)

hallinbloggar sa...

Ha ha, Gekås är kul om man tar det för vad det är! Jag bor en timme bort (Göteborg), många åker lite då och då och plockar vagnen full med tvättmedel, Wettex och plastpåsar. Letar man noga kan man hitta något kul! I skoaffären utanför kan man göra fynd!

Hanna sa...

Jag tyckte inte alls jag kände igen mig. Kommer inte titta igen eftersom jag vill behålla känslan av "ljuvligt!. ;)Att hitta exaktsamma kristallkrona i Ullared för 1.200 kr som den i vanliga affären 4.900 kr är t-i-l-l-f-r-e-d-s-s-t-ä-l-l-a-n-d-e!

Linda K sa...

hallinbloggar: det måste vara med gekåsplastpåsar som med ikeaservetter! :D

hanna: coolers!

PGW sa...

Visst handla billigt är väl kul, men att köa i timmar för att komma in i en butik?! Hela grejen verkar vara som en skräckfilm!! Kö! Trängas! För billiga plastpåsar?? Jag fattar inte.

Linda K sa...

pgw: det är sannerligen ett fenomen!