måndag, februari 9

Schyssta bågar

Jag är förtjust i båda dessa bågar. Kanske mest de svarta/silvriga, men dom röda är ju coola också. Medan jag grubblar hinner säkert nån före mig hit...

11 kommentarer:

A.K sa...

Åh, fina du... tack tack!

Agent586 sa...

åh fina! jag panikvalde bågar förra veckan (slut på linser+noll tålamod) och bestämde mig för ett par "arga" Chanel. Men Marc Jacobs hade massa roliga bågar, värt att spana in :)

SkåneAnna sa...

vems är bloppisen???

Den tjocke konsulten sa...

Den ene killen i Simon & Thomas på TV3 har glasögon som är väldigt lika de röda.

Linda K sa...

ak: de nada :)

agent58: åhhh säg inte så...

skåneanna: ak:s högst upp bland kommentarena :)

dtk: urr...

Anci sa...

Visst kan man fynda fina bågar.Men tänk då på att du inte har någon garanti på dina glasögon som när du köper dem hos din optiker (Synsam?).Då menar jag när du köper dem komplett med båge och glas.För övrigt så tror jag att bågarna som den ena killen i duon Simon&Thomas har är ett par Alain Mikli.

Linda K sa...

anci: jo det förstås. men fina var dom. kom dock på andra tankar beträffande dom röda... ;)

SkåneAnna sa...

Okeeeej!
Man skulle det inte vara fiffigt av AK att länka tillbaka till sin riktiga blogg från bloppisen - eller skriva ut var grejorna finns?? Eller ska man lämna en kommentar på det man vill köpa?? Jag fattar inte!?
Dej kan man ju maila menar jag....
Ordning och reda lixom

Linda K sa...

skåneanna: finns det inga kontaktuppgifter där? kommentera då?

A.K sa...

Alltså... jag har ingen riktig blogg, bara en bloppis. I mitt allra första bloppisinlägg finns alla uppgifter om hur man går till väga om man e sugen på att köpa nåt. Men, att kommentera funkar oxå... flåt om det verkar krånligt. Jag e helt enkelt inte så haj på det här med att blogga men...jag har en del finfina saker till salu ändå :-)

Linda K sa...

ak: låter bra :D