torsdag, juni 5

Fotbollstrams

Jag håller kanske på att bli lite UnderbaraClara här, men sånt här tycker jag är löjligt. Dottern ska spela sin första fotbollscup i helgen, pompa och ståt. Jag läste just ett mail från dom som ordnar med allt:


Våra gäster har haft önskemål om att deras pojkar födda 08 enbart ska möta killar därför ser gruppindelningen ut som den gör.

De lag dottern ska möta har alltså meddelat att dom inte vill att deras killar ska spela mot tjejer. DOM ÄR 6 ÅR GAMLA! Det måste ju vara puckade föräldrar som ligger bakom sån idioti.

13 kommentarer:

Hon som gick sa...

Vilken tråkig inställning (föräldrarnas alltså, inte din)

Unknown sa...

hon som gick: klart sorglig!

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anna sa...

Sinnesjukt.

Lotta sa...

Bortsett från att fotboll inte låter tillräckligt ekologist för Clara så håller jag med dig om att det var väldigt tramsigt att låta föräldrarna styra en sån grej. Det borde vara upp till arrangören att bestämma hur matcherna ska spelas. Vi har i innebandyn en mix-cup som avslutning varje år och det funkar jättebra och är mycket uppskattat :)

Unknown sa...

anna: dåliga föräldraförebilder!

lotta: trams är vad det är! ... men om man spelar med en vintage fotboll gjord av bark och ekologisk bomull då? ;)

Lina sa...

Fy f...Låt dottern byta lag!!

Anonym sa...

Totalt obegripligt faktiskt.
...Men varför det där dissandet av Clara?

B-M sa...

Vilket trams.Här spelas det nog flickor mot pojkar och även blandade lag. Men här i Finland vet vi ju inte skillnad på han och hon, båda heter ju "hän" (svenska hen) :)

mvh B-M

Anonym sa...

WORD!

Viveca sa...

Meh SUCK!

yllet sa...

whut?!! och det gås med på det dessutom? fiffan.

cruella sa...

Ovanligt fånigt, gästerna får väl ordna sina egna könssegregerade turneringar om det är så viktigt. Undfallande av arrangören, fråga dem gärna hur de tänkte.