tisdag, oktober 16

En liten historia från verkligheten

Jag försöker febrilt komma på något av värde att skriva för att roa mig själv och er. Men just nu är jag nog lite tråkig. Nöjd men tråkig.

Nåja, jag drar en sak hemifrån. Dottern har en (o)vana, som hon nog ärvt från sin mor, att byta kläder både tre och fem gånger per dag. Vilket resulterar i kläder överallt, slängda huller om buller överallt i huset. Jag tjatar och tjatar att hon inte kan hålla på och dra fram nya plagg ur garderoben hela tiden (look who´s talking) och om hon gör det så måste hon lägga tillbaka kläderna fint när hon byter.

Här om dagen lackade dottern ur på mitt gnatande om att inte bara knöla in plaggen i garderoben, spände ögonen i mig och sa upprört:

- Jag KAN ju inte vika!

4 kommentarer:

Librarybeth sa...

:D verkar som konsten att vika inte har med ålder att göra dock. Efter en analys av mina fyra döttrar tror jag mig ha en duktig vikare och en i vardande. Men alla är väldigt duktiga på att bygga klädberg - precis som jag!

Editor sa...

När min dotter var ca tre, kunde hon byta kläder femton gånger på en dag. En ovikt hög på golvet såklart.... Det har gått över lite nu.

Birgitta sa...

Mina tonårsgrabbar kan bara vika kläder en gång i vecka hur mycket jag än tjatar:)

Linda K sa...

librarybeth: jag hoppas sååå att mitt ordningssinne ska ha fastnat på åtminstone något av barnen. än så länge ser det dystert ut...

caroline: så det finns hopp!

birgitta: bättre en gång än ingen? ;)