lördag, februari 12

Inspirationspärm a la Linda K


Sisådär, nu kan ni som vill inspireras. Försök bortse från mitt snörvlande, det tycks vara en förkylning på g...

29 kommentarer:

elin sa...

så otroligt roligt med rörligt! och vilka pärmar! tror bestämt att jag ska börja göra en egen, passar fint som lördagsnöje känner jag:)
tack för att du visa!

ps. precis som med radiopratare (fast tvärtom..) så blir jag förvånad över din röst! Lite ljusare än jag trott.. eller nåt! jaja, kulkul i alla fall:)

Hanna sa...

MEN vad märkligt, du låter ju nästan som jag... (mig?)Inte inuti huvudet alltså, utan som jag låter på inspelningar. Uj, nästan lite freaky.

Linda sa...

Vad roligt att höra din röst! Fast jag tycker tvärtemot vad Elin skrev; jag trodde att din röst skulle vara ljusare. Det är fascinerande hur man kan skapa sig en bild av tom någons röst. Heh.

qi sa...

Vad roligt att höra din röst! Och jag blir inspirerad att göra en inspirationspärm själv...

malin sa...

Åh hihi, detta var spännande! HAr faktiskt undrat hur din röst låter, eftersom man aldrig hör den när man bara läser menar jag..

Hanna sa...

Forts. Fast nuförtiden drar jag nog på min göteborska mer än när jag bodde i Stockholm. Kanske inte så freaky trots allt..?

anna of sweden sa...

Haha. Precis som de andra är jag lika fascinerad över att höra din röst (som lät lite mörkare än jag trodde) som av dina pärmar.

Och Carl är precis lika söt live som på bild!

Lovisa sa...

Ohh! Vad roligt! Mer video! Mer video! Fantastiska pärmar och fantastiskt roligt att efter såhär många av år av läsande höra din röst!

Anna E sa...

Oh vad kul! Jag får ta tag i min låda med urklipp, många pärmar lär det bli! Någon för inredning och några för kläder. Jättekul med ett rörligt och "ljudligt" inlägg!

AnnicaB sa...

Du låter himla sympatisk! Nu är det ju inte första filmen här, du vågade en väldigt kort snutt när du pratade med Tilde när hon bar bebis. Fast det var en kort en. himla kul med filmen och väldigt kul att få kika på din inspiration :)

AnnicaB sa...

Vågade skall det inte stå utan VISADE... Jäkla autocorrect...

Unknown sa...

Vet inte varför, men det blir lite :*) när jag hör din röst.

camilla sa...

Kul att se dina inspirationspärmar "live"! Och kul att höra din röst. Jag blev, som en del andra, förvånad över att den var så ljus. Som att blont hår ="blond" (alltså "ljus") röst.

Jättehärligt inlägg, faktiskt! Och inte en massa "eeh", "alltså, hehe" "tjena tjena alla läsare", utan bara...BRA. :) Som bloggen, mao ;)

Åsa sa...

Skoj och inte lät du som jag trodde heller!

Jenny sa...

Kul att se och fint att höra dig! Mer sånt!

MiaShopping sa...

Otroligt kul att se! Jag vill också ha så där fina inspirationspärmar!

Glitter Sisters sa...

Åh vad roligt att få höra din röst! Den var inte alls som jag föreställt mig. Du låter mycket flickigare än vad jag trodde :0) /N

Lotta sa...

Tack tack!

Ser gärna fler videoinlägg i framtiden :)

Anonym sa...

mera videos mera videos, älskat =O)

Linda K sa...

alla: vad kul att ni gillar, tack! nu blev jag peppad frö mer sånt. men hu för att höra sig själv på inspelning... :)

janne: ha ha ha, jag fattar faktiskt vad du menar. skulle antagligen reagera likadant om du satte igång och pratade ;*)

Charlotta sa...

Åh, vad spännande med videoblogg och jag blir jätteinspirerad av din inspirationspärm! Själv sparar jag inspirationsbilder i en mapp i datorn men det är ju inte riktigt samma sak.
Och jisses vad märklig att höra din röst. Vad gullig då låter! Det är alltid en sån aha-upplevelse att höra någons röst. Speciellt då man läst bloggen i hundra år (eller iaf nästan från början)

Vesnas vardag sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Vesnas vardag sa...

Men nu så, vad fint. Kul med inspiration. Ska ta och lägga i mina foton med kanske, inte tänkt på det innan. Tack för toppen tips.

Att ha det gott sa...

Stort tack för titten
JÄTTEKUL

Linda K sa...

alla: you go!

Anonym sa...

Ha, vad kul att höra din röst (lite senare än andra att komentera..). Din röst låter väldigt bekant.Påminner nog om någon jag känner. Som andra har sagt väldigt mjuk, gullig och sympatisk! Trodde nog att du skulle låta lite hårdare och kaxigare. Tur var väl det att det inte stämde :-)

Hälsningar

Sara

Linda K sa...

sara: ha ha, ja jag ÄR rar :D

Viveca sa...

ÄLSKA! Du kan med gott samvete göra fler filmer tycker jag! :)

Malin sa...

Skitkul och bra med film! Mer av det.