lördag, februari 19

Å jag ba å ni ba

Vilken "intressant" debatt som sköt fart runt han, hon och den. Alla tycker olika, trist vore väl annars. Om jag bara skulle blogga om sånt som inte upprör någon skulle jag inte kunna skriva något alls. Och anonyma tyckare skulle inte få möjlighet att få ur sig det dom uppenbarligen behöver få ur sig, antingen det hör till ämnet eller inte.    

Så, nu kan jag fortsätta vara bakis.

8 kommentarer:

Sara sa...

amen. jag fick några skopor också, av okänd anledning. Hoppas alla känner sig lättade och fria nu :)

Unknown sa...

hedgehog: jag känner mig mindre bakis så jag är nöjd. puss på dig :)

FridaK sa...

Jag antar att jag räknas som anonym eftersom jag bara skriver under med mitt förnamn och inte länkar till en blogg. Det beror dock på att jag inte har någon blogg, och inget annat.
Det är ju tydligt att du vill avsluta diskussionen men jag måste bara säga att jag tycker att det är så himla trist att den här diskussionen bara ska skämtas bort och raljeras över.
Det är ju uppenbart att du, och flera av dina läsare, inte är så kunniga när det gäller de här frågorna och att ni är väldigt ovana vid att diskutera dem. Det är inte så himla ovanligt eller märkligt, detsamma gäller förmodligen för en väldigt stor del av den svenska befolkningen.
Skulle man då inte kunna tänka sig att ta till sig av det här som verkar vara så nytt för er och kanske se det som en möjlighet att utvecklas och lära sig något om en fråga som faktiskt berör långt fler än ni förmodligen anar?
Jag kan ju inte tvinga dig att ta till dig av det här, jag kan inte tvinga dig att bry dig. Du vill inte diskutera saken, du verkar inte ens villig att reflektera över vad som ligger bakom att de här frågorna gör dig så uppenbart orolig och obekväm. Det tycker jag är trist. Och lite oväntat. Jag trodde nog att du var lite öppnare och mer intresserad av dina medmänniskor än så.

Linda K sa...

fridak: som jag skriver, du har lämnat ämnet. jag undrade varför man inte vill berätta om man har fått en pojke eller en flicka. du far iväg i diverse andra riktningar, och nu anklagar du mig och mina läsare för allt möjligt. jag är inte orolig, obekväm, osäker eller provocerad. jag är trygg i mig själv och det jag skriver. jag har en åsikt, ha gärna en egen men respektera att den inte stämmer överens med min. du som har så mycket att skriva, starta en blogg du också vetja. lovar att läsa ;)

cruella sa...

Jag tyckte att diskussionen var intressant på riktigt, helt utan citationstecken!

Linda K sa...

skåneanna: !

cruella: jag tycker den var "intressant" eftersom vissa personer spårade ur alldeles.

JO sa...

Hjälp. Jag vet inte vad jag ska säga. Eller jo det vet jag faktiskt. Lägg ner säger jag, på riktigt. Släpp det. Drop it like it's hot. Klart man får undra varför hon inte berättar kön. Man får undra vad man vill. Faktiskt.

Linda K sa...

jo: word :)