tisdag, februari 22

Den där Su-shin

Det är många som undrar över Su-shi-väskan, hur det funkar med beställning och leverans och sånt. Så jag gör en liten sammanställning till alla väsksugna!

Su-shi-väskorna blir till i Spanien, webshopen skådas här. Den modell jag köpte heter Old School, i färgen Nude. Den är fantastiskt fin och välgjord. Rymlig men inte åbäkig. Äkta skinn såklart. Foder inuti med ett fack med dragkedja och två mindre "öppna" för typ mobil och smått. Justerbar axelrem som också går att ta av.

Priset för min väska ligger runt 1500-1600 kronor, med frakt blev det ca 1800 kronor. Det var väntetid när jag beställde min, och det verkar det vara på flera av väskorna. Man betalar när man gör beställningen. Jag betalade med Paypal vilket jag tycker är det absolut smidigaste sättet. Kreditkort funkar också hos Su-shi.

Min väska kom nån vecka senare än "slutat av januari". När jag mailade och frågade om den var på väg fick jag snabbt artigt svar att den var på väg. Och visst, den dök upp, väl paketerad på posten.

Så, om du funderar på en Su-shi tycker jag inte att du ska låta dig stoppas av att den finns i Spanien. Det funkar utmärkt att inhandla den i webshopen.

11 kommentarer:

Frida sa...

och så är det en ljuvlig väska! vi får träffas för en su-shi-dejt framöver!

Linda K sa...

frida: jaaaa! :D

Garderobenmin sa...

Jag funderar starkt på att slå till. Får man vara en pain å be dig visa bild när du håller i den, försöker få en uppfattning om storleken....alltså jag kan ju läsa mig till måtten men inget slår en bild som förklaring. Jag tänker att detta är min nya jobbväska.

Linda K sa...

liten: absolut, jag fotar loss hemma ikväll!

Sandra sa...

Tröttnat på din svarta Mabel än?
Jag har en röd, ska vi byta? :)

Malin sa...

Och jag undrar när du ska tröttna på din Marc J Airliner :-)

Linda K sa...

sandra: mjae, det är min enda svarta väska, får hålla kvar vid den :)

malin: min vad? menar du väskan? den har jag redan tröttnat på och sålt!

Vesnas vardag sa...

Riktigt snygg!

Linda K sa...

vv: :)

Malin sa...

Jädrar! Den missade jag.

Linda K sa...

skåneanan: klart det gör! :)

malin: sålde den på blocket...