onsdag, oktober 24

Trist med tryck

Maken tjackade Whyredbyxor i helgen. I morse när han skulle inviga dom satt ett larm kvar. Så han fick åka tillbaka till butiken. För sveda och verk fick han en mössa. Som det står Whyred på.

Och det är därför jag är här. För att beskriva mina avoga inställning gentemot kläder med märkets namn präntat på. Det blir inte fulare än så. Känslan av fulkopia är fullkomlig. Känslan av att vara smaklöst hipphoppig är i det närmaste hundraprocentig. Känslan av att vara tillbaka i sent 80-tal (back in the days) hägrar. Ett märke som måste trycka sitt namn på sina plagg? Patetiskt.

Den enda som möjligen kommer att bära den mössan är sonen.

Och ja, jag är fortfarande överdrivet trött.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Tryckt logga går bort, men broderad a la Odd Molly är OK. Trots extrem trötthet var jag tvungen att fälla denna begåvade kommentar. God natt!

linda m sa...

enig, jag köpte (svagt ögonblick) en grå mössa till Tekla med texten SVEA på...men "kavlar" nu bort texten..hon heter ju TEKLA!

Linda K sa...

anna: ja broderat funkar!

linda m: :D

Anonym sa...

Du är gravidkinkig

Linda K sa...

anonym: du är anonymfeg.

Anonym sa...

Finns det fortfarande mysbyxor från Juicy couture som har "juicy" tryckt över hela rumpan? Det var väl ändå rätt läckert? Eller?
Eller kanske inte...

Linda K sa...

anna-karin: mja mjoe eller nja... jag vet inte faktist! :D

Anonym sa...

Men Burberry rutor då? Hade bestämt mig för att köpa en Burberryhalsduk denna hösten men har börjat tveka. Ser alldeles förmånga noppiga fulkopior på stan... Men dom (äkta) är ju fina och mjuka och... Och jag hade ju bestämt mig... Hjälp en kvinna i nöd med ett viktigt beslut!

Anonym sa...

Jag är sent ute men är totalt enig med dig. JAG HATAR SYNLIGA LOGGOR! Fult och trashigt