söndag, oktober 28

Feelgood

Jag har lagt av med söndagsångest. Kanske för att jag inte har någon. Hela min tillvaro är ganska behaglig-mysig-angenäm nu för tiden (naturligtvis med diverse undantag, men över lag). Gissar att det har med mitt tillstånd att göra. Men också för att det är höst = det är rätt skönt att kura och det närmar sig jul. Jag har en minisemester att se fram emot. Det är kul och mycket på jobbet. I vår ska jag vara mammaledig. Vi planerar utbyggnad av huset. Och sånt. Livet är helt ok med andra ord.

11 kommentarer:

Minna sa...

Åh! Samma här på min front!!!

Linda K sa...

minna: schyssta bananer :)

Anonym sa...

jag vill också vara ledig!

Anonym sa...

Lustigt, just idag har jag också gått och varit kusligt nöjd med tillvaron . Jag trivs helt enkelt med de saker jag gör,boendet, med tempot, familjen, vännerna, kläderna (nästan...). jag gillar hösten. Blir kreativ i hjärnan då. :)

Anonym sa...

Å det låter härligt, livet ÄR ju härligt, hela tiden,alltid egentligen.... Att ha nåt att se fram emot hjälper ju till förstås! och att se saker o ting lite positivt...

Anonym sa...

från Ninni, inlägget ovan...

Linda K sa...

hedgehog: skaffa unge! :D

cicci: visst är det härligt! :)


ninni: visst är det så. lätt att glömma det ibland :)

Anonym sa...

Låter skönt! Själv har jag inte haft söndagsångest sen högstadiet, men börjar få det nu till och från. Har ju precis börjat jobba efter 4,5 års pluggande. Kan ha med det att göra.

Linda K sa...

fröken sötsur: hoppas det går över :)

anna sa...

skön känsla!

Linda K sa...

fru a: helt ok!