torsdag, oktober 18

Äggbebi


Jag drömde konstigt och obehagligt härom natten. Att vi trodde bebisen var färdig och hade den i ett ägg. Som vi kokade, som man kokar frukostägg. När det var klart öppnade vi ägget och då visade det sig att bebisen inte var klar på långa vägar, det var typ bara en liten insekt. Blev jättebesviken och tänkte att fan hur kunde jag vara så dum och tro att den redan var klar, nu måste vi ju börja om från början igen.
???


6 kommentarer:

Minna sa...

Graviddrömmar är ju helt galna. Nu har jag inte drömt om bebisen på flera veckor... men det är kul när man gör det... allt ifrån ägg till kattungar och apelsiner pluppar ju ur!!!

Linda K sa...

minna: helt galet!

Anonym sa...

Då måste jag berätta om min galna dröm, och jag är inte ens gravid. Jag drömde att jag och min sambo fick barn. Det var lika långt och brett som ett finger ungefär och såg ut som en disksvamp, fast inte gröngul som vanliga svampar utan blåvit. Vi var jättestolta över den lilla och bar omkring den i våra händer. Man var tvungen att blöta ned den under kranen och försiktigt försiktigt krama ur överblivet vatten. Dessutom var vi tvungna att rita dit öga, näsa mun så att man visste vad som var upp och ner...
heeelt galet!

Linda K sa...

lena s: HA HA HA!!! :D

Anonym sa...

Ha ha!

När jag var gravid drömde jag att när bebin föddes var det en fluga som flög iväg och jag jagade den men fick inte tag på den.=)

Linda K sa...

anna: ho ho ho. ännu en flugdröm :P