fredag, oktober 26

Herregud...

Jag står inte alls för mitt känsloliv längre. Började just gråta när trubadurerna spelade Life on Mars i P3. Det var så akustiskt och fint så jag blev alldeles känslosam. Ge mig kaffe så jag blir som folk igen!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Förstår

Linda K sa...

cicci: :)

Anonym sa...

Hihi Drömde om dig i natt :-)

Lugn, inga drömmar som måste censureras ;-) :-D

Utan drömde om att jag hjälpte dig att köpa en barnvagn... (är jag barnvagnsskadad eller vad??)

Kom i alla fall på att jag glömt säga att om du vill ha en UJ så köp den i USA (om din make eller någon annan ska dit så tar de med sig den hem).
I USA kostar nämligen UJ ½ priset mot i Sverige :-)

Jag har köpt en UJ från USA så jag kan tipsa dig om bra siter :-)

Minna sa...

Buhu... jag är likadan. Jag pratade just i telefon med en tjej från Thailand som hade problem med sin arbetsgivare och hon var så söt och tackade för att jag lyssnade så jag höll på att börja storböla...

hahahahah

Linda K sa...

amanda: dom planerna finns redan, tack :) och, så smickrande!

minna: out of control, som min polare Leila K skulle ha sagt :D

Anonym sa...

Som det Bowie-fan jag är skulle jag också börja gråta, men jag är lite sådär känslig året om :-)

Linda K sa...

donnasandra: det var så vackert...

Anonym sa...

det var vackert! jag sjöng med och njöt lite av livet eftersom jag låg o gosade med hela familjen.

(jag vill kommentera UJ en aning, jag hade ju en rollerbug, och hur underbara själva vagnarna än är - det ÄR inte kul att sätta barnet från sig vid 5 månader - jag ångrar att jag gjorde det med min första fortfarande. Jag känner flera som har UJ som då kör en annan vagn i ett halvår mellan 5 mån - 1 år sådär, och hur kul är det? Vi köpte som sagt en bugga till barn nummer 2 och den är fantastisk! dock med något dålig lastkorg. Kan också med fördel köpas i USA)

malla sa...

men nja... nu är jag ju inte gravid eller så men jag blev inte så berörd - Gillade inte riktigt versionen, tycker det var ngt fel på tempot...

Men det är ju andra sidan bara jag, å jag får ju allerigutslag av covers å sånt (fick andningssvårigheter när jag hörde Kens nya... Tracey Chapman - att du godkände det!!!)

Fast akustiskt är ju småmysigt i sig! :)

Linda K sa...

anna: åh din lyllos!

vagn är svårt, alla har sina plus och minus. har kolla tpå på både uj och bugga men lutar nog mer åt uj ändå... men tack för råd!

malla: vilkn låt kopplas till tracey chapman?

Enannan sa...

Alltså, jag hörde detta och även jag kände för att fälla en tår. Fast av helt andra skäl. Det lät inte alls illa, jag är bara så less på alla varianter på Bowies gamla höjdare.

Heppårej!

Linda K sa...

enannan: hejpårej!