torsdag, november 1

Vem är mannen på bilden?


Mannen på bilden heter Kurt. Kurt Sheperd. Han sitter på en kulle och blickar ut över havet. Och på sitt lilla lamm som... tar en simtur i havet. Kurt är nöjd. Han har just avslutat dagens arbete med att skapa en massa goa sköna tofflor och stövlar. Men hjälp av det lilla lammet (som behövde bada sen). Kurt att beslutat sig för att göra en deal med Campadre. Här, säger Kurt, får ni ett gäng goa sköna tofflor och stövlar som ni kan erbjuda era kunder till ett förmånligt pris! Tack Kurt! Men, hur förmånligt? frågar Campadre. Hm... Kurt funderar en stund, samtidigt som han håller koll på det lilla lammet som inte alls vill sluta bada, ... vad sägs om... upp till 43 procent!? Strålande, säger Campadre.

Kurt Sheperd kommer strax att behöva säga till det lilla lammet på skarpen att komma upp och torka. Det är en dag i morgon också. När de tillsammans ska skapa ännu fler goa sköna tofflor och stövlar.

UPDATE: Ni som vill skippa "den sanna historien bakom" och gå direkt på väsentligheterna: det finns trevligt erbjudande på Campadre från Shepherd. Klicka här för att läsa mer.

4 kommentarer:

Anonym sa...

???????????????????
OCH..........

Linda K sa...

anonym: och? fina priser på shepherd hos Campadre. klicka på länken!

Anonym sa...

Köp ULLE-tofflor istället - så grymt bra och sköna! :)

Linda K sa...

anonym: jag har shepherd och gillar. finns säkert flera bra märken :)