måndag, november 5

Far är rar med Nivea

På söndag är det ju Fars dag. Jag får lotta ut ett rackarns trevligt kit med Nivea-produkter som gör pappas kinder extra mjuka i vinter.

Kittet är värt 314 kr och består av:

Nivea for Men Sensitive Face Care Hydro Gel
Nivea for Men Sensitive Face Wash
Nivea for Men Sensitive Shaving Gel
Nivea for Men Shower Sport
Nivea for Men Dry Impact deo stick

Berätta varför du tycker att din pappa/man är bäst (alla pappor är såklart världsbäst, men nu får ni bre på ordentligt) ! Jag drar en vinnare redan på fredag förmiddag. Heja!



10 kommentarer:

Åsa sa...

För att min pappa, så länge jag som är 42 kan minnas, inte haft något hår att piffa med. Han kan gott få sig lite produkter i badrumshyllan han också! ;)

Livet just nu sa...

Min far är borta sedan fem år. Han hade behövt alltihop. Men.
Jag tycker att min man ska vinna. Han är pappa. Pappan. Till både sina egna och mina. Och, behöver jag säga det, en otrolig person. Engagerad. Omtänksam. Omhändertagande. Positivt pushande. Kärleksfull. Alltiddärpersonföralla.

Om han vinner så vinner min far också (de hann aldrig träffa varandra, det slog på ett år).

De hade älskat varandra.

Unknown sa...

Min pappa är inte särskilt bra. Han hör inte av sig så ofta, bor ensam, är bitter och har aldrig brytt sig särskilt mycket om sina barn eller barnbarn.

Jag däremot, är en utmärkt pappa och borde därför få ett kit.

cruella sa...

Min man behö-hö-höver verkligen något som tar hand om hans fejs i slutet av november. Då ska han nämligen raka av sig kapten Haddock-skägget som fått härja fritt sedan septembervandringen i Abisko. Fatta hur nakna och värnlösa kinderna blir!

cruella sa...

Plus att han både med och utan skägg är värd allt och lite till. Maken till både vacker, jämställd, intressant och rolig karl!

Emma W sa...

För att min pappa är väldigt mycket mer hönspappa än vad min mamma är hönsmamma. För att det inte finns något i hela världen som min pappa inte skulle hjälpa till med. För att jag och min bror alltid skämtar om "Pappas skola om livet" - han verkar ha liksom svar på allt. För att min pappa är en så underbar, fin och omtänksam människa.

Just därför är min pappa bäst.

Annika - drömmen om 11 barn sa...

Min gubbe är verkligen värd detta kit!

Dels är han den mest perfekta pappan! Han finns för alla våra barn, hela tiden. Han läser läxor med dom, han bygger tågbanor
och lär dom nya färdigheter. Men han ger dom också den egentid de såväl behöver, både de stora och de små, han ser dom
som enskilda individer och gör allt han kan för att se just Dom.

Sen är han en underbar make också, som finns för mig när jag som mest behöver honom. Han pratar, han tröstar, han pushar,
hela tiden finns han där som min stöttepelare och stjärna i mörkret. Jag är lyckligt lottad helt enkelt.

Nu har han sagt att jag inte FÅR köpa någon farsdagpresent till honom från barnen, bara för att pengarna ska gå till den operation
jag ska genomgå nästa vecka. Alla pengar måste gå dit säger han. Så gissa om detta kit hade blivit väldigt välkommet här hemma,
och extremt överraskande för honom? =)

Kram Annika
familjenpettersson@hotmail.se

Victoria sa...

Jag skulle vilja att min pappa skulle få det här kitet, han har cancer och är i slutskedet av sin cellgiftsbehandling. Han skulle verkligen behöva något som muntrar upp honom!
//Victoria

B-M sa...

Min man som aldrig klagar på sin fru fast hon är på arbetsresa så gott som varje vecka!

Anonym sa...

Min pappa skulle nog inte veta vad han skulle använda alla dessa ljuva produkter till eftersom han alltid kör med vanlig tvål och vatten. Därför skulle det vara kul för honom att lyxa till det i vardagen. Min pappa har gått igenom så mycket tråkigt i sitt liv men övervunnit det mesta och är nu en pigg pensionär som hjälper oss med allt han kan. En riktig guldklimp och världens bästa pappa! Med mycket kärlek till honom, Ninni