måndag, mars 5

Kort men mycket ont

Det hände något konstigt idag. Strax innan lunch fick jag ont i magen. Det blev värre och värre. Satte mig på mitt rum och åt lunchen, för att slippa sitta och kvida bland alla andra. Efter lunchen kunde jag inte stå upprätt, fick liksom andas i pustar. Maken fick komma och hämta mig. Hemma la jag mig på sängen, fortfarande med enormt magont, och somnade. Vaknade två timmar senare och då var det onda helt borta.

Skumt. Dumt. Onödigt. Och , vad?

10 kommentarer:

Anonym sa...

Reaktion på medicinen?
/mickis

mis(s)match sa...

Gallanfall pga dina mediciner?

mis(s)match sa...

Om dina mediciner innehåller Kodein!

Hon som gick sa...

Ja jag säger också medicinreaktion. Stackare :-(

Ellen sa...

Jag har också haft så ett par gånger. Har haft så ont att jag har haft svårt att andas och nästan tuppat av. Har åkt till akuten båda gångerna men de har inte sett något, däremot har de misstänkt vad det kan vara - en cysta som spricker. Det är helt ofarligt och ganska vanligt, men det gör jävulskt ont när det händer.

Malin sa...

Så var det när jag hade gallsten. Från noll till tusen % ont på 20 minuter. Amulans, morfin (hade varit roligare om min kropp reagerade på morfin) och titthålsoperation. Häpp!

Linda K sa...

alla: ingen aning vad det kan ha varit. inte riktigt svimma-ont, men svårt att andas normalt-ont och typ dubbelvikt. nu är det borta och jag hoppas det håller sig så!

Anonym sa...

Magkatarr?

Evelina sa...

Låter som gallstensanfall light.

Linda K sa...

anonym: kanske? aldrig haft förr.

evelina: kanske? aldrig haft förr.