tisdag, november 15

Style by Linda K

Hej Linda! Medan du ligger där och värmer dig kanske du kan hjälpa mig med ett för mig problem. Jag har köpt en grå kort kjol i ylle (dräkttyp) på Åhlens som jag tycker om. Men vad ska jag ha till? Jag vill inte se ut som en tant utan vara den unga (39) snygga och välklädda tjej jag önskar vara. Jag jobbar på en gymnasieskola. Hoppas du kan hjälpa mig. Mvh Lisa

Hej Lisa!
Grå dräktkjol behöver inte alls vara tantigt. Tvärtom. Jag skulle ta ett par tjocka svarta strumpbyxor (tanter har alltid hudfärgade) och ett par snygga stövlar till (tanter bär fotriktiga typ Ecco). Ovanför kjolen skulle jag välja en svart eller vit/beige polotröja, eller vanlig långärmad top om man inte gillar polo. Och en söt och nätt stickad tröja/kofta över om det är kallt.

Nu när jag kollar mitt Flickr efter exempel upptäcker jag att jag banne mig inte har någon sån kjol (det närmaste jag kommer är väl det här). Åker upp på önskelistan!

Lycka till med kjolen :)

8 kommentarer:

Vesnas vardag sa...

Du, det där var verklisch snyggt!

Linda K sa...

vv: !

skåneanna: du skulle bara veta vilka förfrågningar av olika smakfull karaktär jag får. wtf, det hade jag helt glömt. skyller på att jag inte vet hur man startar en grupp ;)

Viveca sa...

Alltså dom där stövlarna på bilden är ju sådana jag letar efter... Varvarvar?

Anonym sa...

Tack Linda! Jag är jättesnygg idag. Både elever och kollegor har uttryckt sin beundran!//Lisa

Linda K sa...

viveca: dessvärre ingen aning, googlade svarta stövlar och högg en bild.

lisa: way to go :D

PiaL sa...

FAB! Skriver på inköpslistan...:)

Linda K sa...

whynja: !

Anonym sa...

"tanter har alltid hudfärgade" ... and so?