måndag, november 7

Slå det om ni kan

Jaha då var man här igen. Jobbe.

Det är emellertid inte ett dugg synd om mig (om någon nu tycker det). Jag ska vara ledig på fredag. Då har jag min må-bra-dag. Den ser ut som följer:
  • morgonträning
  • frukost alldeles för mig själv på lämpligt fik
  • Fotografiska
  • lunch med två godingar och deras små godingar
  • ansiktsbehandling
  • hämtning av och häng med finaste barnen

12 kommentarer:

Linda sa...

Oooh...låter underbart!

Linda K sa...

linda. mmm :)

Katti sa...

Ingen sovmorgon?

hedgehog-sara sa...

Lyllos - jag är så nära men ändå så långt borta i kurslokalen på Söder...

Linda K sa...

katti: morgonträning slår sovmorgon!

hedgehog: du är med oss i tanken.

Katti sa...

you're talking crazy woman ;)

Linda K sa...

katti: nä, jag är bara på väg att bli typ medelålders ;)

Librarybeth sa...

Men åååh, vad avis jag blev nu...

Jessica sa...

Låter skönt. Jag gjorde något liknande förra året och fick då en massa kommentarer om att man inte får göra så, dvs ha ledigt medan barnen är på förskolan. Om man är ledig har man inget behov av förskoleplats den dagen. Det var bland annat en förskolelärare som sa detta. Jag tycker det låter trist, det skulle ju i principen innebära att man inte kan ta halvdag på fredag om man ska resa bort själv över helgen. För att då måste man hämta barnen. Jag kan förstå att man inte ska sätta det i system - vara ledig varje fredag - men någon dag ibland tycker jag att man får ta. Har precis haft den här diskussionen så jag är lite nyfiken om du har hört något liknande.

Linda K sa...

librarybeth: du kan också :)

jessica: jag har ett väldigt behov att ha barn på skola och dagis i morgon, eftersom det är MIN dag. har inte fått några kommentarer om det, förväntar mig inga heller :)

Anonym sa...

På vårt dagis hade vi aldrig fått göra så! Så fort man slutat arbeta måste barnen hämtas! Har dock förstått att det är lite annat tänk i Stockholm! Här nere (i Skåne) hade ingen ens tänkt tanken att det skulle vara möjligt att ha en egen dag med dagis som barnpassare.//Åsa

Linda K sa...

åsa: jag tror inte att man kan säga så rakt av om sthlm och skåne, det är säkert olika från dagis till dagis. jag basunerar nu inte ut på dagis vad jag har för planer, jag hämtar som vanligt och resonerar att om jag får rå mig själv en dag blir jag en gladare och bättre mamma. om det sen är pk eller inte ger jag faktiskt sjutton i :)